Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

2.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO: Vyšší Brod byl doma deklasován béčkem Kaplice


Branky


7. J. Gondek , 76. R. Bäuml (p.) - 10. D. Pál , 16. P. Janura , 21. D. Pál , 22. T. Vávra , 50. D. Pál , 52. J. Štrbačka , 55. J. Motz , 59. P. Janura , 65. P. Janura , 67. T. Szojka , 70. P. Janura , 72. T. Szojka , 82. P. Janura (p.)
8

O Vyšebrodské pouti zavítala na hřiště Dynama kaplická rezerva k prvnímu mistrovskému utkání nového soutěžního ročníku. Přestože hosté byli favoritem utkání, domácí se dostali brzy do vedení. Pak už ale začali hrát především kapličtí, kteří svému vyšebrodksému soupeři nasázeli 13 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli brzy do vedení, ale Kaplice B rychle otočila skóre

Hosté byli favority střetnutí, ale vedení se před pěknou diváckou návštěvou ujali domácí. Kaplický gólman ve snaze míč odehrát kopl tzv. „krtka“, vyšebrodský kapitán Jiří Gondek se dostal lacino k míči a pohodlně skóroval – 1:0.

 

Vedení si však domácí příliš dlouho neužili. Už v desáté minutě bylo srovnáno, když Štrbačka vysunul Januru, ten předložil balón Danu Pálovi a bylo to 1:1.

 

V minutě šestnácté už vedli Spartakovci. Podnikli výpad do otevřené obrany Dynama, Lattner na pravé straně uvolnil nabíhajícího Vávru, následovala přihrávka na nepokrytého Petra Januru, jenž přehodil vybíhajícího gólmana Neumanna – 1:2.

 

Na domácího brankáře se valil jeden útok za druhým. Ve 21. minutě po Kuchařově nezištné přihrávce skóroval zblízka Dan Pál – 1:3.

 

Vzápětí lovil vyšebrodský brankář míč ze své sítě počtvrté. Po Janurově přesném centru skóroval na zadní tyči Tomáš Vávra – 1:4.

 

Ve 32 minutě se pískala proti Dynamu penalta, když Poláček zastavil nedovoleně Štrbačku. K pokutovému kopu se postavil sám faulovaný, ale branku přestřelil. Po prvním poločase měli hosté k dobru tříbrankové vedení a zřejmě nikdo nepochyboval o tom, že si v prvním zápase připíší na své konto první tři body a otázkou, která se bude řešit po změně stran, bude jen výše jejich vítězství.

V padesáté minutě zatáhl míč po pravé straně Kuchař, Štrbačka následně zpětnou přihrávkou oslovil Dana Pála – 1:5.

 

Časomíra ukrojila pouhé dvě minuty, když z levé strany centroval Lattner, hlavičkující Vávra sklepnul míč Janurovi ten jej ještě přiťukl Janu Štrbačkovi a přízemní střela znamenala zvýšení už na 1:6.

 

V 55. minutě dostal dostatek prostoru ve středu hřiště hostující Josef Motz, navedl si balón na střelu a na ránu zpoza vápna byl Neumann krátký – 1:7.

 

Ale ani to však nebylo zdaleka vše. V 59. minutě přihrával Pál a osmý gól Spartaku vstřelil Petr Janura – 1:8.

 

Hosté byli stále při chuti, a tak další góly na sebe nenechaly dlouho čekat. Szojka posunul míč Petru Janurovi, který technickým pokusem pod břevno potěšil oko fotbalového diváka – 1:9.

 

A v polovině druhého dějství už to bylo zaokrouhlené na deset. Tomáš Szojka si vyměnil před vápnem míč s Janurou a poté, co překonal Neumanna, se mohl radovat z premiérové trefy v kaplickém béčku – 1:10.

 

Zanedlouho padnul další gól. Lattner obral o balón váhajícího obránce a po jeho přihrávce Petr Janura s přehledem skóroval – 1:11.

 

Domácí se dopouštěli řady chyb v obraně. Další jejich fatální ztráta dopomohla k snadnému gólu Tomáši Szojkovi – 1:12.

 

Až pak se ke slovu po dlouhé době dostali i Vyšebrodští. Po faulu Štrbačky na pronikajícího Roberta Bäumla se pískala penalta. K jejímu provedení se postavil sám faulovaný, a i když si na jeho přízemní ránu gólman Kuchař sáhl, snížili domácí na rozdíl deseti branek – 2:12.

 

Poslední slovo měli ale Spartakovci. V šestnáctce byl faulován Štrbačka, k penaltě se tentokráte postavil Petr Janura a svým pátým gólem v zápase upravil na konečných 2:13.

 

Report sepsal: Libor Granec, redakčně upraveno



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
M. Neumann [-] - L. Závodský [-] , K. Šerhakl [-] , D. Sundač [-] , R. Rousek [-] , P. Poštulka [-] , D. Poláček [-] , L. Kus [-] , J. Gondek [-] , T. Dibďák [-] , R. Bäuml [-]

TJ Spartak Kaplice B
V. Kuchař [-] - D. Pál [-] , A. Preusler [-] , M. Zifčák [-] , P. Janura [-] , P. Lattner [-] , T. Vávra [-] , V. Kuchař [-] , M. Kubata [-] , J. Motz [-] , J. Štrbačka [-]

Hráči zápasu: J. Gondek - P. Janura .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: JELÍNEK Ladislav - KOVAČÍK Martin (N), ŘIMNÁČ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Horní Dvořiště | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích