2:3p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

2.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malonty se s Křemží rozešly smírně, penalty vyhrála Křemže


Branky


26. A. Olah , 33. V. Gažík - 8. M. Tomis , 43. J. Troup
8

Utkání mezi Hraničářem Malonty a Sokolem Křemže v základní době vítěze nenašlo. Oba týmy si v úvodním zápase sezóny rozdělily po bodu za remízu 2:2, po penaltách si bod navíc připsala Křemže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl všechny branky duelu

Do zápasu vstoupila lépe hostující Křemže a kontrolovala po většinu času míč. Z mírné převahy vzešel první gól utkání. V 8. minutě nacentroval Opelka, který našel přesně Martina Tomise, který uklidil balon do sítě - 0:1.

 

Po této vstřelené brance se však obraz hry úplně otočil, hosté přestali kontrolovat míč a naopak aktivnější byly domácí Malonty. Těm se povedlo i vyrovnat skóre zápasu, když ve 26. minutě zleva zaútočil Adrian Olah a obstřelil vyběhnutého brankáře Kociána - 1:1.

 

To ale nebylo od Hraničáře Malonty všechno. Hned ve 33. minutě podnikl další útok z levé strany Vojtěch Gažík, který dokázal hostujícího gólmana přelobovat a překlopil tak vedení na domácí stranu - 2:1.

 

Pak se znovu zdvihli hosté z Křemže a ještě před koncem poločasu dokázali vyrovnat. Ve 43. minutě si na hranici ofsajdu převzal míč Jakub Troup a skóroval. Stanovil tím poločasové skóre 2:2.

Vyrovnaný druhý poločas branku nenabídl

Druhá půle byla velmi vyrovnaná. Šance se objevovaly na obou stranách, avšak ani tu největší chvíli před koncem utkání po centru Čižmara nedokázal Tomis zužitkovat, když nastřelil pouze tyč.

 

Utkání tak skončilo remízou 2:2 po základní hrací době.

V penaltách zvítězila Křemže nejrychlejším způsobem

Domácí Malonty neuspěly v rozstřelu ani jednou, zatímco hostující Křemže skórovala třikrát. Bere tak do tabulky bonusový bod navíc.



Ohlasy k zápasu



Sokol Křemže
Radek Linha: "K našemu výkonu musím být hodně kritický, bod je pro nás málo a z přístupu kluků jsem zklamaný. Malonty si samy nevytvořily žádné gólové příležitosti, ty jsme jim darovali my po hrubých chybách. Navíc po zranění Kamila Rolníka a dalších hráčů máme problémy s proměňováním našich příležitostí. Každopádně jsme dali dva góly venku, tak bychom koncentrovaným výkonem měli uhrát tři body. Jenže domácí chtěli více než my a naše letní příprava byla od většiny hráčů odfláknutá a téměř jsme se nescházeli. Teď musíme rychle dohnat fyzickou kondici, která nám zjevně chybí. Se současným přístupem, především mladších hráčů, nemůžeme pomýšlet na přední příčky tabulky."



Sestavy


TJ Hraničář Malonty
F. Přibyl [-] - M. Beneda [-] - A. Olah [-] , T. Langer [-] , S. Kubát [-] , T. Kovařík [-] , J. Kališ [-] , O. Gloza [-] , V. Gažík [-] , P. Fafl [-] , R. Burda [-]

Sokol Křemže
P. Kocián [-] - G. Filip [-] , J. Votruba [-] , M. Chromý [-] , P. Čižmar [-] , T. Opelka [-] , P. Rienessl [-] , Š. Havlíček [-] , M. Pliška [-] , J. Podroužek [-] , T. Matějka [-]

Počet diváků: 82. Rozhodčí: Schönkypl Miroslav - VANČURA Martin (N), ZEMAN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Horní Dvořiště | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích