2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:00

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dívčice vydřely výhru nad rezervou Čtyř Dvorů


Branky


9

Fotbalisté Dívčic ve 12. kola III. třídy porazili 2:1 Čtyři Dvory a posunuli se v neúplné soutěžní tabulce na páté místo. Vše podstatné se v Dubenci událo v prvním poločase. Domácí poslal do vedení Čuhaj a Šťastný. Hosté v závěru první půle už jen snížili Zvánovcem. Ve druhém poločase branka nepadla a všechny body tak zůstaly v Dívčicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli domácí o jednu branku

V úvodu utkání se Šťastný pokusil vysunout za obranu Čuhaje, hosté to nepřipustili a přihrávku odklidili pryč. Zanedlouho už "zlivská" spolupráce klapla, Šťastný nacentroval, Martin Čuhaj si spracoval míč a uklidil ho k pravé tyči - 1:0. Velkou šanci si domácí vytvořili na konci první dvacetiminutovky zápasu. Tvrzický si sice navedl balon více na střed hřiště a vypadalo to, že ideální moment ke střele promeškal. Z hranice pokutového území ovšem pak mířil do stopera, od nějž se míč odrazil k úplně volnému Čuhajovi. Dívčický útočník však druhý gól v tomto okamžiku nepřidal. Jeho pokus šel přímo do středu brány, kde zaklekl připravený Kaloš. Ve 38. minutě vyvezl míč domácí stoper David, krásným centrem našel hlavu Čuhaje, který míč prodloužil na Ondřeje Šťastného a ten nakonec míč dostal za záda bezmocného brankáře - 2:0. Zdálo se, že mají domácí hru pod kontrolou, jenže o dvě minuty později přišlo nedorozumění v defenizivě, které využil Lukáš Zvánovec a propálil vše co mu stálo v cestě. Těsně před koncem ještě domácí nastřelili břevno, ale žádná další branka nepadla a první poločas tak skončil jednobrankovým vedením Dívčic.

Ve druhém poločase už žádná branka nepadla

Na začátku druhého poločasu mohl Strnad poslat domácí do dvoubrankového vedení, v samostatném úniku ale zamířil vedle. V 57. minutě zareagoval domácí trenér Maňhal dvojím střídáním, když se až v této fázi hry dostal na trávník nejlepší střelec soutěže Michal Ježek. Své ovoce to domácím bohužel nepřineslo, výsledkem byly pouze tři zahrávané rohové kopy. Domácím střídání pomohla, byli aktivnějším celkem, jenže se jim nedařilo vypracovat si větší šanci na ohrožení branky. Několikrát dokázali dostat balon do pokutového území, tam už se však nedostali do zakončení. Hosté se do šancí dostávali vyjímečně, hlavně díky rychlým útočníkům, ale domácí obrana ve druhém poločase žádnou větší chybu neudělala. Až v 80. minutě měl na kopačce vyrovnání Polesný, kterého spoluhráč vyslal přihrávkou z vlastní poloviny mezi dva bránící hráče do úniku. Domácí brankář Maršán vyběhl, zmenšil mu střelecký úhel a hostující útočník nakonec přestřelil branku. Následně byl Pečený ještě v jedné střelecké příležitosti z hranice malého vápna, tentokrát bylo jeho zakončení na bližší tyč sražené na roh. Dalších branek už se přítomní diváci nedočkali a Dívčice už si v závěru pohlídaly zisk tří bodů, které je posunuly na páté místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Jsme spokojeni, že jsme zápas zvládli. Chtěli jsme v posledním domácím zápase uspět a získat tři body. Povedlo se. Na těžkém terénu jsme si šli od první minuty za vítězstvím. První poločas byl poměrně vyrovnaný, v tom druhém jsme měli jasně navrch, ale bohužel se nám nepodařilo vstřelit pojišťovací branku. Vítězství je zasloužené. ale hodně vydřené.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
M. Maršán [-] - L. Waldhauser [-] , V. David [-] , Š. Hájek [-] - J. Valenta [-] , L. Tvrzický [-] , O. Šťastný [-] , S. Rejdal [-] , P. Semrád [-] - M. Čuhaj [-] , V. Strnad [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
T. Kaloš [-] - M. Ruider [-] , J. Vymětalík [-] , P. Karlíček [-] , L. Polesný [-] , Z. Svoboda [-] , D. Trča [-] , L. Zvánovec [-] , D. Pečený [-] , M. Pečený [-] , T. Písko [-]

ŽK: 53. P. Semrád , 80. L. Tvrzický - 51. M. Pečený .
Hráči zápasu: V. David , O. Šťastný , M. Čuhaj .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: RYŠLAVÝ Jaroslav - BEZPALEC Václav (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 06:25
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 16:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 08:56

Tip: výhra domácích