3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

19.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rubý rozhodl


Branky


0

Utkání, dvou sousedních celků, které můžeme nazvat  derby, přineslo krásný zápas s krásnými góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už 4. minutě hlavičkoval Radek, ale na to byl připraven hostující golman Lasák. Na druhé straně se v 16. minutě ukázal také brankář domácích, který kryl střelu Rolného.  19. minuta přinesla tutovku domácího Labudy, ale výsledekse neměnil. Hosté měli šanci po rohovém kopu ve 22. minutě,  Grussmanna, ale pálil vedle.

 

 A hned na to mohli hosté jít do vedení v 30. minutě, hlavičkující Přichystal však svou šanci neproměnil. A 33. minuta Schwiecha vychytal Kolenko. V 37. minutě už zahřmělo a domácí útočník Labuda rozvlnil jako první síť za zády Lasáka. 1:0.  Ještě do poločasu mohl domácí vedení pojistit Adamík, ale jeho dělovka v brance neskončila. 

Vstup do 2. poločasu zvládli lépe hosté. Po rozehraném rohovém kopu se Grussmann v 58. minutě nemýlil. 1:1. Domácí museli zvýšit tempo. To se jim dařilo a v 70 minutě po přihrávce Labudy, dal na 2:1 Adamík. A o d té doby se hrálo nahoru, dolů.. Akce hostů likvidovala dobře hrající domácí obrana..A pak přišla 84. minuta kdy  Rubý trefil z voleje a luxusní střelou stanovil konečnou podobu výsledku 3:1. Domácí získali tři body.

 

                                                                           

 

 

 

 

 

                                                                          

 



Sestavy


FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - J. Radek [-] (88. B. Moc [-] ) , A. Baránek [-] (86. J. Majewski [-] ) , O. Haas [-] , F. Labuda [-] (76. D. Klinger [-] ) , M. Juchelka [-] , M. Hartmann [-] , O. Adamík [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , M. Václavek [-]

SFC Opava B
K. Lasák [-] - M. Hrabina [-] (41. P. Uvíra [-] ) , J. Košárek [-] , P. Dřizgevič [-] , T. Čelůstka [-] , J. Swiech [-] - D. Fišer [-] , R. Grussmann [-] (80. M. Němčík [-] ) , A. Rolný [-] (73. A. Korbel [-] ) , L. Horka [-] - J. Přichystal [-]

ŽK: 9. M. Juchelka - 41. J. Swiech , 65. L. Horka .
Hráči zápasu: O. Kolenko , F. Labuda - T. Čelůstka , R. Grussmann .
Místo: Tráva. Počet diváků: 164. Rozhodčí: Richtár Jaromír - MACRINEANU Jiří, SLAMINKA Jozef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.