3:2
(1:1)
36. L. Chlebek
64. M. Chlebek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

21.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ještě 6. minut před koncem měl Frýdlant v kapse 3 body


Branky


29. F. Labuda , 85. J. Radek , 90. F. Labuda - 36. L. Chlebek , 64. M. Chlebek (p.)
0

Ještě v 84. minutě svítilo na ukazateli skóre v Dolním Benešově 1:2! Posledních 6 minut ale zcela zvrátilo příznivý vývoj utkání a místo třech bodů zbyly frýdlantským fotbalistům jen oči pro pláč. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Přestože domácí vyrukovali na hosty očekávaným náporem a měli tři dobré příležitosti, ve kterých Frýdlantské podržel gólman Jež,  tak i hosté z brejku mohli otevřít skóre. Zejména šance Mandičáka po vybídnutí L. Chlebka volala po brance. Ale ve 29. minutě nikým nehlídaný Labuda zužitkoval přesný centr a bylo to 1:0. Ve 36. minutě svou druhou šanci proměnil Lukáš Chlebek a protrhl tak střelecký půst v dresu 1. BFK (1:1).

 

Tak to by žádný režisér nenapsal

Po změně stran se hra více vyrovnala, to ale neznamená, že by šance nebyly. Tu stoprocentní měl smolař Mandičák, který zblízka překopl prázdnou bránu domácích. V 64. minutě udělalo radost neúnavně povzbuzujícím hostujícím fanouškům duo L. Chlebek-M. Chlebek. Prvně jmenovaný byl v pokutovém území potažen za dres a nařízenou penaltu s přehledem proměnil M. Chlebek (1:2). Frýdlantským však nebylo souzeno zvítězit a nakonec ani ukořistit jeden jediný bod! Neuvěřitelné selhání hostů přišlo v závěrečných šesti minutách, kdy nejdříve dolnobenešovský Radek po rohu hlavou srovnal na 2:2, aby v 90. minutě dílo zkázy pro hosty dokonal opět Labuda (3:2). Tak blízko měli Frýdlanští ke třem bodům, ale nakonec odjížděli s prázdnou. 



Ohlasy k zápasu



1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Michal Chlebek, hrající trnér: Tak z odstupem času je velká škoda, že jsme neudrželi vedení, ale trochu jsme si o to říkali, neudrželi jsme balón a zbytečnými fauly jsme se dostávali pod tlak. Soupeř hrozil hlavně ze standardních situaci a to nám zatím dělá velký problém. Jinak se herně zvedáme a doufám, že v neděli už budeme bodovat naplno.



Sestavy


FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - A. Baránek [-] (68. J. Majewski [-] ) , O. Haas [-] , F. Labuda [-] , M. Juchelka [-] , M. Hartmann [-] (82. J. Radek [-] ) , O. Adamík [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , M. Spruch [-] (68. B. Moc [-] ) , M. Václavek [-]

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Z. Jež [-] - M. Střižík [-] , Š. Křiva [-] , T. Kubáň [-] - P. Němec [-] , L. Chlebek [-] (70. L. Myšinský [-] ) , M. Chlebek [-] , A. Šigut [-] , J. Ursíni [-] - M. Hlaváč [-] (83. D. Pánek [-] ) , J. Mandičak [-]

ŽK: 63. O. Haas , 75. O. Adamík , 81. M. Spruch - 81. Š. Křiva , 86. A. Šigut .
Místo: Tráva. Počet diváků: 84. Rozhodčí: Vojkovský Jakub - TRIGAS Paskal, ŠAFRÁN Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.