Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 11:00

12.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouzlo domácího hřiště nepomohlo, Sedlec nestačil na Sokolov


Branky


11

Hazlov na svém hřišti ještě neokusil hořkost porážku, před sebou měl ale ten nejtěžší test sezóny. Baník Sokolov má jasné ambice na postup výše a tak přistupuje ke každému zápasu - s úmyslem vyhrát. Sedlec nehodlal darovat svou kůži lacino, kvalita hostů byla ale nezpochybnitelná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v síti domácích

na menším, ale dobře připraveném hřišti Sedlece byli hosté ze Sokolova od prvních minut aktivnějším a lepším týmem. Z toho také pramenila poměrně brzká branka, v desáté minutě poslal Baník do vedení 42 letý kapitán Tomáš Správka. Na toho navázal po čtvrthodině hry Roman Heřman a úvodní dvacetiminutovku zakončil třetí brankou hostů Martin Fojtík. Domácí prohrávali už o tři branky a začínalo být jasné, že jejich neporazitelnost na vlastní půdě spěje ke konci. Pochybnosti, že by tomu mohlo být jinak, utnul ve 33. minutě svou druhou brankou Tomáš Správka. Do kabiny si Baníkovci nesli pohodlné vedení a o vítězi bylo v podstatě rozhodnuto.

Domácí se také prosadili

Necelých deset minut druhé půle stačilo hostům na vstřelení druhé branky, podruhé v zápase se prosadil Martin Fojtík a bylo to už 0:5. O pouhých pět minut později už nad trávníkem poletoval neoblíbený kanár, šestou branku hostů vstřelil Patrik Fišer. Domácím se podařilo stav zápasu alespoň korigovat, když se v 64. minutě prosadil Tomáš Kosík a zařídil se alespoň o to, že hosté neodjedou s čistým kontem. Poslední slovo ale měli sokolovští fotbalisté, osm minut před koncem kompletoval svůj hattrick Martin Fojtík a stav zápasu na konci utkání tak byl 1:7. 

 

Fotbalisté Baníku jsou v tuto chvíli na prvním místě tabulky, o tom, kdo na mistrovské pozici přezimuje, ale rozhodne poslední utkání. V tom totiž Sokolov vyzve Chyši, na kterou má pouhý jednobodový náskok.



Ohlasy k zápasu



FK Baník Sokolov B
Milan Pari, trenér: Během úvodních 20 minut jsme nastříleli tři branky a tím určili průběh zápasu. Jsem rád, že v tomto utkání s minimem posil z A týmu a z dorostu hrál pouze brankář, všichni hráli současně, si náš B tým v utkáním s přehledem poradil a zaslouženě vyhrál.



Sestavy


TJ KSNP Sedlec
L. Juhás [-] - T. Kosík [-] , J. Košťál [-] , P. Gregor [-] , A. Irovský [-] - M. Henzl [-] (46. J. Hrbatý [-] ) , D. Diro [-] (46. V. Rudyk [-] ) , T. Šimoníček [-] (63. F. Kotrč [-] ) , P. Krejsa [-] (53. M. Kováč [-] ) , D. Ferenc [-] - J. Vydra [-] (63. J. Yaghi [-] ) -

FK Baník Sokolov B
F. Verner [-] - L. Karpiš [-] (70. F. Kouba [-] ) , M. Fojtík [-] , M. Dubnický [-] , J. Rustler [-] , T. Správka [-] , P. Fišer [-] , V. Hendrych [-] (81. M. Brabenec [-] ) , P. Kopřiva [-] , R. Heřman [-] , J. Metlička [-]

ŽK: 61. M. Kováč .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Lhotková Veronika - JATI David, VARGOVÁ Jessica.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 19:51
David Křížek

Expert: Miroslav Daněk
Tip experta: výhra hostů

Ačkoliv tento zápas vypadá jednoznačně, Sedlec na svém hřišti ještě neprohrál! A svou kůži nedá lacino ani tentokrát. Nicméně pokud chce Sokolov jít v klidu za postupem, musí tento duel zvládnout. Očekávám velký boj. Domácí budou do posledních minut bojovat o výsledek, ale všechny body nakonec pocestují do Sokolova.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 21:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 15:36

Tip: výhra hostů

27. 10. 2021 07:32
Remíza
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 19:11

Tip: výhra hostů