Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 17:00

4.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník napravil své zaváhání a zničil Hazlov


Branky


11

V minulém kole způsobili nechtěně senzaci, když hráči Sokolova jen remizovali se srdnatým týmem z Bukovan. Proti Hazlovu tak měli co napravovat. Diváci viděli devět branek a ze stadionu odcházeli spokojeni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na nic nečekali

Domácí si na svém kvalitním trávníku od začátku s míčem rozuměli a tlačili se dopředu. První branka přišla v 17. minutě, když se mezi střelce zapsal Tomáš Správka. O dvě branky to bylo ve 25. minutě, poté, co se trefil Pavel Moravec. O pouhou minutu později se hazlovským podařilo snížit, postaral se o to kanonýr hostů Martin Jurky. Ve 30. minutě už to ale bylo opět o dvě branky, podruhé v utkání se prosadil Pavel Moravec. Během dalších pěti minut přidali domácí další dvě branky a o osudu utkání bylo v podstatě rozhodnuto. Ve 33. minutě přidal své jméno do seznamu střelců Martin Fojtík a ve 35. minutě ho napodobil Vojtěch Čemuš. Do kabin tak šly týmy za stavu 5:1 pro domácí.

Zázračný obrat se nekonal

Ve druhé půli domácí značně polevili a utkání již nemělo zdaleka takový spád. Na další branky se i proto čekalo téměř půl hodiny. V 72. minutě se ještě jednou prosadili hosté a byl to opět Martin Jurky, který snížil na 5:2. V 75. minuty už to ale bylo opět o čtyři branky, dalším sokolovským střelcem byl Petr Bílek. Tečku za utkáním udělal Michael Krček, který se prosadil v 81. minutě a uzavřel tak skóre zápasu na konečných 7:2. 

 

Domácím se povedlo napravit své zaváhání z předchozího kola a nadále jsou na dosah špičce tabulky. V příštím kole budou hazlovští hrát doma proti Královskému Poříčí a pokusí se obrat hosty obrat o všechny body.



Ohlasy k zápasu


FK Baník Sokolov B
Milan Pari, trenér: Poučeni z posledního utkání jsme tentokrát hru v prvním poločase zvládli. Vytvořili jsme si šance a až na jedno zaváhání jsme poločas vyhráli 5:1. Divákům jsme předvedli i pěkné kombinační akce. Do druhého poločasu nemohl, pro drobné zranění, nastoupit Kopřiva a museli jsme přeskupit řady. To nás vyvedlo z té hry z prvního poločasu. Ve snaze dohrát utkání v klidu, jsme bohužel snížili tempo a opět jsme se dostali k profesorskému projevu. Druhý poločas tak nebyl z naší strany dobrý, na vítězství to však stačilo.




Sestavy


FK Baník Sokolov B
F. Verner [-] - P. Moravec [-] (65. L. Szolar [-] ) , P. Bílek [-] , V. Čermuš [-] , V. Hendrych [-] (62. J. Metlička [-] ) , T. Správka [-] , J. Rustler [-] , L. Karpiš [-] , R. Heřman [-] , M. Fojtík [-] , P. Kopřiva [-] (46. M. Krček [-] )

FC Jiskra Hazlov
T. Buřič [-] - M. Jurky [-] , M. Kukačka [-] , M. Tuček [-] , F. Mezera [-] , R. Matfiak [-] , P. Fuxa [-] , J. Šole [-] , V. Strnad [-] , P. Plzák [-] , T. Polan [-]

ŽK: 14. P. Moravec , 59. F. Verner - 10. M. Jurky .
Hráči zápasu: P. Moravec - M. Jurky .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Balhar Ivan - JATI David, GODŽA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Adam Vála
Tip experta: výhra domácích

Sokolov v minulém kole nečekaně ztratil s Bukovany, takže budou mít extra motivaci. Hazlov sice nedávno překvapil výhrou v Žandově, ale myslím si že tři body zůstanou doma

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích