Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 17:00

2.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šestnáct branek bylo k vidění v Sokolově, který hostil Křižovatku


9

Již po dvou kolech je jisté, že rezerva sokolovského Baníku má kvality vysoko nad poměry 1.B třídy. V prvním kole to poznaly Hranice, tentokrát si sokolovští vyšlápli na hráče křižovatky. Utkání sledovalo 80 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté domácímu Sokolovu v ničem nestačili

Již od prvních minut bylo zřejmé, že se utkání nebude vyvíjet v duchu "kdo vyhraje", ale "kolik dají domácí branek." Na první gól se čekalo pouhé čtyři minuty, svou první branku v utkání vstřelil Marek Stockner. V 17. minutě to bylo o dvě branky, prosadil se Vladimír Strmiska. O dvě minuty později byl rozdíl již tříbrankový, svou druhou branku v utkání si zapsal Marek Stockner. Domácí v kanonádě pokračovali a o další dvě minuty později se trefil Martin Fojtík. Ve 27. minutě to bylo již 5:0, hattrick v první půlhodině završil Marek Stockner. V podstatě hned po rozehře padla další branka, v 28. minutě si ji připsal Michael Krček. Dva poslední střelci se ve střílení branek střídali až do poločasu. Ve 36. minutě se trefil opět Marek Stockner, Ve 41. ho následoval Michael Krček a ve 44. dával na 9:0 Marek Stockner, který tak vstřelil jen těžko uvěřitelných 5 branek v jednom poločase.

Domácí polevili v tempu, ale góly padaly dále

Kanonáda domácích pokračovala hned po úvodním hvizdu druhé půle. Ve 46. minutě se prosadil Martin Fojtík a počet vstřelených branek byl již dvouciferný. V 52. minutě zvyšoval na 11:0 Slavomír Strmiska. V 62. minutě zvýšil Kryštof Kýček a o 3 minuty později ho napodobil Martin Fojtík, který tak korunoval svůj výkon hattrickem. V 75. minutě se prosadil Kryštof Kýček. V 83. minutě se zrodil další hattrickový střelec, potřetí se prosadil Michael Krček. Poslední, šestnáctou branku utkání vstřelil v 88. minutě Kryštof Kýček, který tak rovněž zakončil svůj střelecký účet na třech brankách.



Ohlasy k zápasu


FK Baník Sokolov B
Milan Pari (trenér): Dnes nám opět vyšel výborně začátek utkání, což je důležité, pak se soupeři hraje těžko. Utkání klukům vyšlo především v koncovce. Na rozdíl od prvního utkání, dnes proměnili téměř každou příležitost. Dnes prokázali vysokou produktivitu ofenzivní hráči. Stockner dal 5 branek a Kýček ke 3 brankám přidal 5 asistencí. Přidali se ostatní, ale chválím všechny, neboť jim s jistotou dělali potřebný servis a v obraně nepustili soupeře do žádné šance.

SK ZD Křižovatka
Honzo (Jan Melničuk), dá se k tomuto výkonu vůbec něco říct, nebo někoho vyzdvihnout?: Nedá. A vyzdvihnout někoho za stavu 16:0? Snad jen chudáky, kteří ten debakl trpěli a nevzdali to.



Sestavy


FK Baník Sokolov B
F. Verner [-] - V. Doležal [-] (46. L. Szolar [-] ) , R. Heřman [-] , S. Strmiska [-] (61. V. Verner [-] ) , K. Kýček [-] , M. Stockner [-] , J. Rustler [-] , M. Krček [-] , M. Fojtík [-] , P. Kopřiva [-] , V. Hendrych [-] (61. T. Provazník [-] )

SK ZD Křižovatka
J. Toncar [-] - J. Sova [-] (46. M. Nečekal [-] ) , L. Metlický [-] , E. Miko [-] , M. Svůra [-] (46. V. Melničuk [-] ) , K. Mariánus [-] , R. Leitl [-] , M. Krhounek [-] , J. Melničuk [-] , R. Kirch [-] , V. Bláha st. [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: MAKOVEC Jan - FURIŠ René, BOTOŠ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Marian Štycha
Tip experta: výhra domácích

Sokolov jednoznačně patří už po odehraném 1.kole k favoritům soutěže.
A toto pro něj bude další lahůdka v počtu střelených branek. Sokolov B si jednoduše poradí s Křižovatkou. 8:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích