Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 14:00

1.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokolovská rezerva si s chutí zastřílela v Hranicích


Branky


30. J. Starsiak , 73. D. Dorotovič - 2. J. Mlika , 8. M. Stockner , 18. M. Fojtík , 38. J. Mlika , 55. J. Mlika , 62. J. Mlika , 66. P. Bílek , 84. F. Koubek (vl.) , 87. M. Stockner
9

Do dalekých Hranic zajížděl rezervní tým FK Baníku Sokolov. Hosté, jakožto nováček soutěže, chtěli hned v prvním kole demonstrovat svou sílu a od úvodních minut ukazovali svou kvalitu. 50 platících diváků si rozhodně přišlo na své.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté na nic nečekali a od prvních minut diktovali tempo

Od začátku poměrně jednoznačný byl rozdíl mezi Hranicemi a rezervou Sokolova, která domácí celek od prvních minut přehrávala. První branka padla hned po dvou minutách a postaral se o ni Jiří Mlika. Hosté se do poločasu trefili ještě třikrát - v 8. minutě se trefil Marek Stockner, v minutě 18. to byl Martin Fojtík a 7 minut před poločasem dal svou druhou branku Jiří Mlika. Domácí zvládli odpovědět jen jednou, konkrétně to byl Jan Starsiak, který ve 30. minutě snižoval na 1:3.

V druhé půli bylo k vidění dokonce ještě více branek

Kdo čekal, že se Sokolov nechá výsledkem uchlácholit a bude chtít zápas pouze na půl plynu dohrát, byl brzy vyveden z omylu. Gólostroj Baníku totiž pokračoval až do konce utkání. Jiří Mlika zkompletoval hattrick a hned v zápětí přidal dokonce svou čtvrtou branku v utkání! To, když se trefil v minutě 55. a 62. a bylo to už 6:1 pro hosty. Další branku přidal v 66. minutě Petr Bílek.  Na 2:7 upravil v 73. minutě David Dorotovič. Do konce utkání vsítili hosté ještě dvakrát, postarali se o to František Koubek a svou druhou brankou v utkání Marek Stockner.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Sklo Union Hranice
Roman Černý (předseda oddílu): 1 kolo B třídy bohužel pro domácí Hranice naplno ukázalo rozdíl mezi provinčním klubem a rezervou Sokolova domácí museli již v prvním poločase sáhnout hned ke čtyřem změnám v sestavě ve třech případech vinou zranění a v jednom případě následkem totálního vyčerpání vinou horkého počasí.Domaci náhradníci většinou 16 letí dorostenci s první zkušeností v dospělému fotbale na krajské úrovni nemohli čelit dobře trenovanym hráčům sokolovské rezervy a proto sokolov v klidu dal devět branek. Utkání ukázalo lepší připravenost hostů na zápas a uzsky kádr domácích.To první se dá v příštích zápasech napravit,to druhé je bohužel trpká realita post covidove doby fotbalu na "vesnické urovni"

FK Baník Sokolov B
Milan Pari (trenér hostů): Kluci podali ve velkém vedru velmi dobrý výkon. Hru jsme měli pod kontrolou a branky padali především po pěkných kombinacích. Pochválit si zaslouží všichni hráči a Jirka Mlika za 3 branky 3 nahrávky za vysokou produktivitu.



Sestavy


TJ Jiskra Sklo Union Hranice
M. Piner [-] - V. Horák [-] , J. Dorotovič [-] , D. Dorotovič [-] , K. Mojcher [-] , J. Starsiak [-] (46. D. Ferenc [-] ) , M. Čerňanský [-] (46. M. Hodonický [-] ) , J. Beneš [-] (31. D. Štugel [-] ) , V. Peka [-] , F. Koubek [-] , T. Glazer [-] (22. J. Rohan [-] )

FK Baník Sokolov B
F. Verner [-] - M. Krček [-] (81. T. Provazník [-] ) , M. Stockner [-] , M. Fojtík [-] , J. Metlička [-] , J. Mlika [-] , P. Bílek [-] , R. Heřman [-] , J. Rustler [-] , P. Kopřiva [-] , V. Verner [-] (65. L. Szolar [-] )

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hrnčál Jiří - FURIŠ Adam, BALHAR Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Jakub Kopřiva
Tip experta: výhra hostů

Zápasy každého béčka jsou zrádné, protože se odvíjí od posil z áčka. Sokolovské béčko je nováčkem a i přesto, že celek Hranic je v každé sezoně hodně nepříjemným soupeřem, tak věřím, že to hosté zvládnou a získají všechny tři body. Tipuji 1:3

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů