3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penalta, červená karta i situace fair play


Branky


22. P. Matula (p.) , 48. M. Sartorius , 86. P. Fiala - 39. V. Sláma , 56. J. Hucl
10

Slovan s druhou nejlepší defenzívou v soutěži a jen 2 body ztrácí na první Smíchov. Kozolupy bojují v dolní části tabulky o každý bod. Slovan zvítězil na hřišti Vejprnic, Kozolupy ztratili dvougolové vedení v závěru utkání, bod z penalt ale zůstal v Kozolupech. V tomto utkání se kopala penalta, padla červená karta pro brankáře a mohli jsme vidět i fair play situaci. Přečtěte si o divočině na Slovanu v článku!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový první poločas

Do zápasu vstoupili lépe domácí Slovan. Míč měli právě oni více na svých kopačkách.V zápase jsme měli míč častěji na kopačkách, ale nevytvářeli jsme si dostatečné množství brankových příležitostí. První gól domácím hosté darovali po zbytečném faulu ve vápně. Z penalty skóroval domácí kapitán Patrik Matula - 1:0. Hosté ale dokázali srovnat ještě před odchodem do šaten. Z rohu se dokázal probojovat k míči Vojtěch Sláma - 1:1. Do šaten se šlo tedy za nerozhodnutého stavu.

Červená karta, ale i fair-play

Ve druhé půli se ujali vedení domácí, kdy také po rohu skóroval hlavou Milan Sartorius - 2:1. Nutno vyzdvihnout pomezního, který byl ze soupeřova celku. Míč přešel brankovou čaru, hlavní rozhodčí si toho ale nevšiml. Po konzultaci právě se soupeřovo pomezním branku uznal. Hostím se ale podařilo vyrovnat. Po obrovské chybě v domácí obraně zatáhl brankář zatáhl záchranou brzdu. Následovalo jeho vyloučení a vzápětí srovnání skore. Z následujícího přímého kopu se prosadil Jiří Hucl - 2:2. Paradoxně se pak Slovanu hrálo lépe. V závěru utkání strhl vedení na svou stranu právě domácí celek. Na centr Patrika Matuly si naběhl Pavel Fiala a ten se prosadil hlavou - 3:2. Do konce zápasu už se nic nestalo a domácí Slovan se tak může radovat z dalších tří bodů do tabulky. Oba tyto týmy v dalším kole čekají celky pomýšlející na postup do 1.A třídy. Kozolupy přivítají plzeňský Smíchov, který vede celou soutěž. Slovan odcestuje ma půdu Touškova, který je sice pod nima, ale je mezi nimi rozdíl pouze dvou bodů.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Vedoucí mužstva Josef Kraft: Nutno podotknout a vrátit se ke golu na 2:1. Branka padla z rohu, míč přešel brankovou čáru. Rozhodčí si toho nevšiml, ale po konzultaci s pomezním rozhodčím, který byl z Kozolup, gol uznal. Takovýchto lidí v dnešním fotbale se nevidí a tímto bychom mu chtěli poděkovat jménem Slovanu Plzeň.




Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - J. Reischig [-] (55. A. Žák [-] ) , P. Matula [-] , M. Sartorius [-] (70. M. Koranda [-] ) , L. Mareška [-] (70. M. Ráb [-] ) , D. Dergachov [-] , M. Cigler [-] , M. Janoušek [-] (50. O. Žák [-] ) , P. Fiala [-] , M. Makkai [-] , J. Nosek [-]

TJ Sokol Kozolupy
M. Sazeček [-] - J. Beran [-] , J. Huleš [-] , J. Bozděch [-] , J. Fikar [-] , J. Pajer [-] (75. P. Pěchouček [-] ) - V. Sláma [-] , M. Maštalíř [-] (86. T. Hrubý [-] ) , J. Hucl [-] - J. Čech [-] , V. Kovář [-] -

ŽK: 27. P. Fiala , 67. M. Cigler , 90. M. Makkai - 45. V. Sláma , 72. J. Pajer , 89. J. Hucl . ČK: 54. M. Feiferlík .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KRAUZ Jan - VOLF Petr (N), DAVÍDEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Tomáš Pražák
Tip experta: výhra domácích

Slovan je pro mě příjemné překvapení a potvrdí to i proti Kozolupům.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích