4:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 16:30

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolešiny nečekaně obraly silné Horažďovice


Branky


25. J. Pitel , 53. J. Pitel , 65. R. Farný - 26. J. Štěch , 33. J. Boček , 81. J. Boček
9

Horažďovice jely do Bolešin jako favorit. Do utkání však nevstoupili dobře, pak otáčeli zápas ve svůj prospěch a nakonec v oslabení srovnali na 3:3. V následném penaltovém rozstřelu ale byli lepší fotbalisté Bolešin.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se nesl ve znamení obratu

V první půli vykazovala hra Horažďovic nepřesnosti, zejména v přihrávkách, což bylo ovlivněno i menšími rozměry bolešinského hřiště. Rezervy měli hosté i v agresivitě a napadání. Svého soupeře však i přesto přehrávali, ale ve 25. minutě se radovali fotbalisté Bolešin. Z prakticky ojedinělé střely se prosadil Jakub Pitel.

 

Hosté však dokázali odpovědět v extrémně krátkém čase, ve 26. minutě totiž po pěkné akci srovnal Jakub Štěch.

 

Uplynulo pouhých 7 minut a Horažďovice skóre otočili zásluhou Jana Bočka. Do kabin se tak šlo za stavu 1:2 pro Horažďovice.

 

Hosté šli do deseti

V 52. minutě ale byla po riskantní rozehrávce brankáře hostů Jana Formana zapískána přísná penalta, kterou Jakub Pitel úspěšně proměnil a stav tak byl opět nerozhodný. Pitel tak vstřelil svůj druhý gól v utkání a celkově osmý v sezóně, což ho řadí na dělené druhé místo v tabulce střelců.

 

V 62. minutě dostal horažďovický Michal Šedivý druhou žlutou kartu v rozmezí deseti minut. Šedivý tak šel předčasně do sprch a hosté do deseti.

 

Krátce nato přesilovku využili bolešinští. Po rohovém kopu se prosadil Radek Farný.

 

Závěr utkání se nesl ve znamení snah hostů o vyrovnání a sporných situací v důsledku kontroverzních rozhodnutí hlavního rozhodčího. V 81. minutě se každopádně podařilo Horažďovicím srovnat zásluhou Jana Bočka, který si tak připsal pátý zásah v této sezóně.

Šlo se tedy do penalt.

 

Domácí penalty zvládli lépe

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí a připsali si tak cenný skalp silných Horažďovic. 

Bolešiny se tak drží na desáté příčce, Horažďovice jsou páté. Nutno však dodat, že mají jeden zápas k dobru. Ten se hraje zítra.

 



Ohlasy k zápasu



FK Horažďovice
Petr Janda (trenér hostů): Druhý poločas byl velmi ovlivněn výkonem rozhodčího. V prvním poločase prakticky nebyly udělené žádné žluté karty, takže se utkání vyostřovalo každou minutou. V 52. minutě po riskantní rozehře našeho gólmana byla zapískaná velice přísná penalta, kterou soupeř proměnil a srovnal na 2:2. V 62. minutě přišla po lehkém kontaktu se soupeřem 2. žlutá karta Michala Šedivého a šli jsme do deseti. Po rohovém kopu jsme inkasovali a prohrávali 3:2. Přesto jsme se nevzdávali a snažili se útočit a zápas alespoň vyrovnat. Neuvěřitelné výroky rozhodčího ale pokračovaly a po faulu na našeho hráče ve vápně, kdy měla být odpískána penalta v náš prospěch, se naopak pískal faul našeho hráče. To se našich hráčů zastal i náš trenér a obdržel červenou kartu. Zápas šel již korigovat jen těžko a začalo přibývat žlutých karet, které již na konci zápasu nic neřešily. U rozhodčího Kulhánka jsme ještě, bohužel, nezaregistrovali dobře odpískaný zápas. Přes to, jak výrazně byl zápas ovlivněn, mělo naše mužstvo několik gólových šancí, které bohužel neproměnilo.



Sestavy


SK Bolešiny
V. Simbartl [-] - J. Brtník [-] , O. Kaiser [-] (29. D. Kaiser [-] ) , D. Dobiáš [-] , P. Zahálka [-] , R. Šindelář [-] , P. Bošek [-] (57. A. Martínek [-] ) , K. Šilhavý [-] , J. Pitel [-] , T. Stupka [-] , R. Farný [-]

FK Horažďovice
J. Forman [-] - J. Boček [-] , D. Michelini [-] , J. Štěch [-] , M. Šašek [-] , J. Pavlík [-] (57. F. Marc [-] ) , T. Jůda [-] , M. Vítovec [-] , J. Janouškovec [-] , A. Faltys [-] , M. Šedivý [-]

ŽK: 88. A. Martínek , 90. J. Brtník , 90. V. Simbartl - 52. M. Šedivý , 82. D. Michelini . ČK: 62. M. Šedivý .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Kulhánek Milan - TROJAN Vlastimil (N), BARTHELDY Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Martin Hejduk
Tip experta: výhra hostů

Horažďovice čeká těžký zápas v Bolešinech. Horažďovice mají zkušené mužstvo a to jim pomůže vyhrát náročný zápas.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů