4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 10:00

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy porazily Kasejovice


Branky


18. D. Bálek , 24. S. Bečka , 42. S. Bečka , 51. D. Bálek - 38. M. Škyrta
8

Diváci byli svědky střetnutí, které mělo jasně daného favorita i outsidera. A role se potvrdily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pálili zejména Bálek a Bečka

Měcholupy v posledním kole prohrály po sedmigólové přestřelce v Horažďovicích a plán zněl jasně: vyhrát a ztrátu tak napravit. To, že na svém hřišti o víkendu vítaly poslední Kasejovice, povýšilo tento plán na jednoznačnou povinnost. A Měcholupy nezaváhaly.

 

Na první vstřelenou branku si 60 diváku přítomných v měcholupském fotbalovém areálu museli počkat do 18. minuty hracího času. Jejím autorem byl Dušan Bálek a poslal tak domácí do vedení.

 

Uběhlo pouhých šest minut hry a další branku přidal fotbalista hrající s netradičním číslem 99 na zádech Stanislav Bečka a bylo to 2:0.

 

Kasejovičtí se však nevzdávali a ve 38. minutě na rozdíl jednoho gólu snížil Martin Škyrta.

 

Měcholupům však zjevně více vyhovovalo dvoubrankové vedení, jelikož tři minuty před koncem prvního poločasu vstřelil svůj druhý gól v utkání a celkově sedmý v sezóně „měcholupský Wayne Gretzky“ Stanislav Bečka. Do kabin se tak šlo za stavu 3:1 pro domácí.

 

Ve druhém dějství se už toho moc nestalo

Druhá půle toho fanouškům v Měcholupům příliš nenabídla. Pouze domácí kapitán Dušan Bálek dorovnal svého parťáka Bečku v počtu zásahů v utkání a svým gólem v 51. minutě hracího času navýšil na konečných 4:1 pro Měcholupy. Byl to jeho pátý gólový zářez v sezóně.

 

Domácí si už zbytek zápasu pohlídali a připsali si šesté vítězství v tomto ročníku.

 

Kasejovice tak zůstávají s pouhými třemi body na kontě a druhou nejhorší obranou na posledním místě, zato Měcholupům se daří a jsou se třetí nejlepší ofenzivou na třetí příčce tabulky 1. B třídy B. Na druhé Chlumčany ale ztrácejí pět bodů.



Sestavy


TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - S. Bečka [-] , D. Bálek [-] , O. Červený [-] , K. Veselka [-] , T. Jandečka [-] (73. J. Valečka [-] ) , J. Duchek [-] (81. O. Novotný [-] ) , J. Kadlec ml. [-] , P. Duchek [-] , F. Zelenka [-] (46. V. Čížek [-] ) , F. Bláha [-] (56. D. Novák [-] )

TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - M. Chára [-] , P. Novosad [-] , M. Škyrta [-] - K. Fiala [-] , K. Čada [-] , V. Drnek [-] , J. Pružinec [-] - M. Fiala [-] , Z. Jiřinec [-] , D. Jiřinec [-]

ŽK: 64. M. Chára .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Petrželka František - MOLNÁR Ludovít (N), CHÁRA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Martin Hejduk
Tip experta: výhra domácích

Měcholupy zaznamenaly dobrý start do sezony a navážou na to proti Kasejovicím. Navíc na domácím hřišti ještě neprohrály.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích