M. Skřivánek 53. (p.)
K. Mundl 76.
2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 14:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

4 červené karty pro Vrhaveč a nakonec výhra Pačejova v penaltovém rozstřelu


Branky


53. M. Skřivánek (p.) , 76. K. Mundl - 21. F. Štěpán , 72. M. Kubáň
10

Pět žlutých a čtyři červené karty! Zní to možná neuvěřitelně, ale Vrhaveč kvůli vyloučením opravdu dohrávala zápas v sedmi lidech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl jen jednu branku

První vstřelenou branku spatřilo 30 přítomných diváků ve 21. minutě, když se trefil pačejovský František Štěpán. To však byla jediná gólová radost, která mohla být v prvním dějství k vidění a do kabin se šlo za stavu 0:1.

 

Druhá půle byla pořádně divoká

Do druhého poločasu vstoupili lépe fotbalisté Vrhavče. Z penalty se prosadil Matěj Skřivánek, a srovnal tak skóre.

 

Pak přišel spíše nefotbalový moment, když do sprchy kvůli červené kartě putoval kapitán domácích František Hrach, a to konkrétně „za použití pohoršujících, urážlivých nebo ponižujících výroků nebo gest. Vy debílkové, vy čů*áci, kde vás vyhrabal, vy hovada,“ jak je uvedeno v zápise o utkání.

 

V 72. minutě navíc Vrhaveč inkasovala gól, který vstřelil Milan Kubáň, a mužstvo Pačejova tak šlo znovu do vedení.

 

Minutu na to se opět červenalo a opět na straně domácích. František Lorenc totiž dostal žlutou kartu, a jelikož byla druhá, následoval do sprchy Hracha.

 

Přestože hráli ve dvojnásobném oslabení, podařilo se vrhavečským v 76. minutě opět srovnat, tentokrát zásluhou Karla Mundla.

 

Dvě minuty po vstřeleném gólu se ale domácí opět neukázali ve zrovna nejlepším světle a úspěšný exekutor pokutového kopu Matěj Skřivánek rozšířil řady vyloučených, když byl potrestán za nesportovní chování v přerušené hře. A věřte, vážení čtenáři, nebo ne, nebyla to poslední „redka“ v utkání.

 

V 82. minutě totiž musel opustit hřiště i druhý střelec Vrhavče Karel Mundl, konkrétně za faul zezadu. Vrhaveč tak posledních osm minut dohrávala v sedmi lidech, tedy v minimálním počtu, při němž je ještě možné hrát soutěžní zápas.

 

V základní hrací době utkání skončilo 2:2 a šlo se do penalt.

 

Početnější hosté penalty ovládli

V pokutových kopech si lépe vedli fotbalisté Pačejova a odvezly si z Vrhavče dva body. S trochou nadsázky můžeme říct, že pro ně výhodou v rozstřelu mohlo být to, že měli na rozdíl od soupeře, který dohrával v sedmi, spíše na výběr, co se exekutorů týče.



Sestavy


TJ Sokol Vrhaveč
J. Vaverka [-] - L. König [-] , F. Hrach [-] , K. Mundl [-] , J. Skřivánek [-] , L. Lorenc [-] , Z. Fait [-] , V. Hrach [-] (64. O. Důlovec [-] ) , M. Skřivánek [-] , J. Votípka [-] (41. J. Potužník [-] ) , F. Lorenc [-]

TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - F. Štěpán [-] , L. Šmrha [-] , A. Kolářík [-] , P. Bokr [-] , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , M. Mareš [-] , J. Ticháček [-] , F. Kába [-] , M. Kubáň [-]

ŽK: 31. F. Hrach , 67. F. Lorenc , 90. J. Vaverka - 78. M. Kubáň , 81. M. Mareš , 87. J. Ticháček . ČK: 62. F. Hrach , 73. F. Lorenc , 78. M. Skřivánek , 82. K. Mundl .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠPIRAL Václav - DRYJE Josef (N), JIROVEC Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Martin Tušek
Tip experta: remíza

Pačejov by mohl uhrát minimálně bod, i když to bude mít na hřišti Vrhavče velmi těžké, záleží jak se vypořádá s tvrdostí domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích