Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy zdemolovaly poslední Štěnovice osmi góly


Branky


17. J. Duchek , 44. F. Bláha , 51. D. Bálek , 54. S. Bečka , 63. S. Bečka , 63. J. Duchek , 73. S. Bečka , 86. J. Valečka
10

Do Měcholup přijely Štěnovice a favorit zápasu byl jasný. Měcholupy se dosud držely ve vrchní části tabulky 1. B třídy B. Naopak Štěnovice byly s pouhými třemi body na samém dně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Měcholupy začaly zlehka

První branka zápasu padla v 17. minutě a dali jí domácí, trefil se Jan Duchek. Minutu před koncem jej následoval Filip Bláha a do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro Měcholupy.

 

 

Druhá půle nabídla demolici Štěnovic

Druhý poločas ale nabídl úplně jinou podívanou. Započal ji v 51. minutě svou brankou kapitán Měcholup Dušan Bálek.

 

Pak ale následovala dvacetiminutová one-man-show v podání Stanislava Bečky, s číslem 99 na zádech á la Wayne Gretzky. V 54. minutě vstřelil svou první branku v utkání a třetí v sezóně a u té to zdaleka neskončilo. V 63. minutě dal totiž Bečka druhý gól a navýšil tak na 4:0.

 

Jen pár chvil po něm se podruhé v zápase trefil i Jan Duchek. A o dalších deset minut později, tedy v 73. minutě zkompletoval Bečka hattrick. Díky svému gólovému výkonu se s celkově pěti zásahy posunul na dělené třetí místo v tabulce střelců.

 

A výborný výkon Měcholup korunoval čtyři minuty před koncem hrací doby gólem na 8:0 Jan Valečka.

 

Měcholupy tak pokračují ve skvělých výkonech a se čtrnácti body po šesti kolech se nacházejí na třetím místě tabulky, před nimi jsou už jen dosud neporažené Chlumčany a Přeštice B. Štěnovice zůstávají s nejhorším útokem i obranou na poslední příčce s jedinou výhrou na kontě.



Sestavy


TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - D. Bálek [-] , S. Bečka [-] (80. D. Bálek [-] ) , O. Červený [-] , D. Novák [-] , P. Duchek [-] , J. Duchek [-] , J. Kadlec ml. [-] (46. M. Kanta [-] ) , F. Bláha [-] , F. Zelenka [-] , J. Valečka [-] (74. J. Červený [-] )

TJ Sokol Štěnovice
Z. Vít [-] - M. Boček [-] , I. Tovstyy [-] , P. Štěrba [-] , P. Volf [-] , M. Zuna [-] (55. L. Rosocha [-] ) , V. Týml [-] , M. Kokoška [-] , . Koželuh [-] , M. Matoušek [-] , F. Pelouch [-]

Počet diváků: 58. Rozhodčí: KLIK Karel - VESELKA Karel (N), UXA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Martin Tušek
Tip experta: výhra domácích

Tady bych to viděl tak, že si domácí dokráčí v klidu za vítezstvím.

Tip: výhra domácích