2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 17:00

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice porazily klatovské béčko, rozhodl Janouškovec


Branky


9

Horažďovice měly ideální start do soutěže, když v prvních třech kolech neprohrály. Minulý týden však dostaly konára od prvních Přeštic. Naopak Klatovy vstřelily čtyři branky Štěnovicím a vyhrály. Nedělní utkání se ale více vydařilo horažďovickým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horažďovice měly vlažný start

Zápas byl od začátku rychlý a přeléval se z jedné strany na druhou. Klatovští byli velmi pohybliví a rovněž i velice dobře technicky vybavení. Hráčům Horažďovic to dělalo problémy a často měli problémy při přebírání svých protihráčů. Postupem času se v tomto ohledu ale zlepšovali.

Do vedení šli každopádně jako první hosté. Po několika chybách soupeře se ve 40. minutě prosadil Jan Kotáb a svým sedmým gólem v sezóně se posunul na dělené druhé místo mezi kanonýry.

 

Ovšem domácí odmítli jít do kabin za nepřiznivého stavu a jen tři minuty po Kotábovi rozvlnil síť po krásné akci na ose Jůda – Janouškovec Jakub Štěch a dal tak svůj čtvrtý letošní gól. První půle tedy skončila nerozhodně.

 

 

Janouškovec rozhodl z přímáku

Ve druhém poločase byl průběh hry stejný – rychlý, dynamický a tvrdý. A nakonec se radovali fotbalisté Horažďovic, když se krásně z přímého kopu trefil Jiří Janouškovec a vylepšil tím svou bilanci v utkání na 1+1.

 

Horažďovice jsou po tomto souboji na pátém místě, přičemž jen o příčku níže jsou kvůli horšímu skóre umístěny Klatovy.



Sestavy


FK Horažďovice
D. Těžký [-] - L. Král [-] , J. Štěch [-] (87. F. Fuščič [-] ) , M. Ondřejíčka [-] , M. Šašek [-] (70. D. Pasker [-] ) , D. Macoun [-] , T. Jůda [-] , D. Michelini [-] , J. Janouškovec [-] (85. P. Pavelec [-] ) , A. Faltys [-] , M. Šedivý [-]

SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - M. Barborka [-] , Z. Kotáb [-] , J. Kolerus [-] - M. Gunitš [-] , L. Marek [-] , L. Urs [-] , O. Javorský [-] - A. Aizner [-] , J. Kotáb [-] - T. Daněk [-]

ŽK: 76. Z. Kotáb , 88. L. Urs .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Marek Pavel - BARTHELDY Zdeněk (N), KOPŘIVA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Pavel Dobrý
Tip experta: remíza

Zápas bude značně ovlivněný tím, kolik půjde za Klatovy hráčů z áčka, jelikož hrají v sobotu, tak tam nějaké posílení určitě bude. Je to derby, protože několik hráčů Horažďovic působilo v Klatovech. Podle mě to bude zajímavý zápas, tipuji remízu.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích