Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Csaplárova past nesklapla. Bolešiny si bez větších problémů poradily s Pačejovem


Branky


9

Oba celky v minulém kole prohrály – Bolešiny s Měcholupami 2:4 a Pačejov s Dobřanami dokonce 0:5. Bolešiny za sebou ale jinak měly relativně vydařené zápasy a díky jedné výhře byly před zápasem v klidném středu tabulky. Zato Pačejov doposud nebodoval a krčil se tak na posledním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin se šlo za stavu 3:0 pro Bolešiny

Jako první se střelecky v 17. minutě prosadil hostující Jakub Pitel a poslal tak Bolešiny do vedení. Ve 28. minutě na něj navíc navázal Petr Vizinger. Bylo to 2:0.

 

A o pouhé tři minuty později se na střeleckou listinu zapsal i Radek Šindelář. Do poločasu se už nic vážného nestalo, a tak se šlo do kabin za stavu 0:3. To na jednu stranu vneslo klid do řad hostů, jelikož jejich vedení bylo velice pohodlné. Ovšem museli rovněž dát pozor, aby neusnuli na vavřínech a neskočili pačejovským na Csaplárovu past.

 

 

Hosté si v klidu došli pro tři body

Druhá půle však nepřinesla žádné drama. V 59. minutě totiž navýšil na 4:0 Pavel Matějka. A přestože fotbalisté Pačejova získali pokutový kop, který proměnil Josef Ticháček, neznamenalo to, kromě toho, že brankář Václav Simbartl přišel o čisté konto, pro zápas jako takový vůbec nic.

 

V 81. minutě navíc přidal svůj druhý gólový zářez v utkání Jakub Pitel – celkově má na kontě pět vstřelených branek a nachází se na děleném třetím místě v tabulce nejlepších kanonýrů.

 

Zápas tedy skončil 5:1 pro Bolešiny. Ty tak napravily své zaváhání z předchozího kola a nacházejí se nyní na osmém místě čtrnáctičlenné tabulky. Naopak Pačejov zabředává do problémů. Po pěti odehraných kolech je jako jediný tým soutěže na posledním místě.



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
F. Sedláček [-] - L. Smolík [-] (34. M. Klásek [-] ) , F. Štěpán [-] , V. Panuška [-] , A. Kolářík [-] , O. Štěpán [-] , V. Klásek [-] , J. Ticháček [-] , F. Kába [-] , M. Kubáň [-] , J. Klásek [-]

SK Bolešiny
V. Simbartl [-] - D. Kaiser [-] (46. P. Zahálka [-] ) , J. Pitel [-] , D. Kolář [-] , R. Šindelář [-] , J. Brtník [-] , J. Pitel [-] , P. Vizinger [-] , R. Farný [-] , P. Matějka [-] , Š. Bauer [-]

ŽK: 70. D. Kolář .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kulhánek Milan - JIROVEC Jakub (N), STUPKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Pavel Dobrý
Tip experta: remíza

Bolešiny jsou nepříjemný soupeř, určitě budou rovněž patřit do horní poloviny tabulky. Tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích