Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 10:15

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřany potvrdily úlohu favorita. Dvakrát pálil Roubíček


9

Vrhaveč jela do Dobřan jako jasný favorit. Domácí jsou i díky jedné z nejlepších obran v soutěži ve vrchní části tabulky a naposledy rozdrtila Pačejov 5:0. Naopak hosté byli s jedinou výhrou a nejhorším útokem skoro na jejím dně. Favorit a outsider utkání byli tedy jasní. A žádné překvapení se nekonalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobřany šly rychle do vedení

Dobřanští začali ideálně a už v 10. minutě šli do vedení, když se trefil Jaroslav Schovánek. Ve 36. minutě ho následoval Jan Roubíček a do kabin se šlo za stavu 2:0 pro domácí.

 

Vrhavečtí snížili, ale na víc se nezmohli

Ovšem do druhé půle vstoupilo lépe mužstvo Vrhavče a jen po třech minutách hry po standardní situaci snížil Jaromír Kozák.

 

Vrhaveč opět potvrzovala svou pověst velice tvrdě hrajícího týmu, a dobřanští tak i přes svou pozici favorita měli co dělat.

 

V 73. minutě ale do řad domácího mužstva vnesl klid Václav Bouček. Dobřanští už potom v klidu dohráli zápas a deset minut před koncem navíc na 4:1 navýšil svou druhou brankou v utkání Jan Roubíček.



Ohlasy k zápasu


TJ Dobřany
Josef Kožíšek (trenér domácích): První poločas byl z naší strany dobrý. Chtěl bych kluky pochválit za bojovnost a plnění úkolů, které jsme si před zápasem řekli. Do druhého poločasu jsme ale vstoupili špatně, kdy jsme dostali hned ve třetí minutě branku po standardní situaci a pak bylo na naší straně spoustu zbytečných ztrát a nepřesností. Soupeř byl nepříjemný v osobních soubojích a nám pomohla až třetí branka, po které jsme se uklidnili a dotáhli utkání ke třem bodům.




Sestavy


TJ Dobřany
O. Bouček [-] - M. Bruha [-] , M. Opatrný [-] (80. D. Mertl [-] ) , J. Rajt [-] (80. D. Málek [-] ) - V. Bouček [-] , P. Hejhal [-] (69. L. Radič [-] ) , J. Ebelender [-] , M. Gleissner [-] , P. Trdlička [-] - J. Schovánek [-] (65. R. Milota [-] ) , J. Roubíček [-]

TJ Sokol Vrhaveč
O. Pressl [-] - Z. Fait [-] , V. Hrach [-] , M. Skřivánek [-] , J. Votípka [-] (87. M. Razesberger [-] ) , L. König [-] (22. J. Kozák [-] ) , F. Hrach [-] , K. Mundl [-] , S. Valvoda [-] , J. Skřivánek [-] , L. Lorenc [-] (80. O. Důlovec [-] )

ŽK: 29. J. Roubíček , 39. J. Schovánek , 75. J. Rajt , 85. R. Milota - 8. J. Skřivánek , 38. K. Mundl , 84. S. Valvoda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: REIPRICH Václav - SMETANA Radek (N), DRYJE Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Pavel Dobrý
Tip experta: výhra domácích

Jasná jednička, Dobřany mají kvalitní kádr.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích