Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

23.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

8.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

10.0

Zázemí

8.0

Krnov urval důležité tři body


0

Krnov má první domácí jarní výhru, která je pro něj, v situaci na spodku tabulky velice důležitá. Zápas ovlivnila brzká červená karta hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta hostů

Utkání začalo opatrně, oba celky hráli prvních 20. minut ze zabezpečených obran, domácí tým se postupně začal osmělovat, ale narážel na pevnou obranu hostů. V 27. minutě Šimčík po rychlém průniků nahrál Lukáši Kundrátkovi, který nádherně vyslal do sólo úniku Bartoníčka a ten si poradil náramně, udělal kličku gólmanovi a míč uklidil do branky - 1:0. O 10 minut později mohlo být ještě veseleji, když Košárek postupoval sám na hostujícího brankáře, ale brumovský kapitán Kolář zatáhl za záchrannou brzdu, za což nemohl vidět nic jiného než ČK. První poločas se dohrál však již beze změn. 

 

 

Bartoníček řádil dál

Do druhého poločasu domácí vstoupili výborně a hned po dvou minutách mohli vstřelit další branku, když Cudrák postupoval sám na brankaře hostů, trefil však pouze tyč. Hned na to měli největší šanci v utkání hosté, ale Olin Bartozel sám před gólmanem Jaškou zklamal a ten si s jeho nepovedenou střelou poradil. Jinak se, ale hrálo skoro neustále na jednu branku a bylo otázkou času, kdy se domácí dočkají další branky. V 65. minutě se krásně uvolnil Patrik Kundrátek, nahrál v šestnáctce pod sebe a nejlepší domácí hráč v utkání, Ondřej Bartoníček, se opět nemýlil - 2:0. Do další šance se dostal Šimčík, kterého vychytal gólman hostů. 5 minut před koncem ještě po krásné kombinační akci trefil opět Bartoníček břevno, ale hatrick mu nebyl dopřán, i když by si ho za svůj výkon zasloužil. 



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov
Marek Koraba, sekretář: Jsme moc rádi, že se nám toto důležité utkání podařilo zvládnout, zejména když týmy ve spodku tabulky také bodovaly. Zejména ve 2. poločase jsme hráli výborně a utkání mohlo skončit vyšším rozdílem. Důležitou situací byla ČK, kdy jsme pak hráli většinu utkání v přesile, hosté měli asi problémy se sestavou, protože v základu hráli 2 šestnáctiletí dorostenci. Nás čeká příští utkání okresní derby v Rýmařově, kde chceme pokračovat v dobrých jarních výkonech a odvést nějaký bodík.




Místo: Tráva. Počet diváků: 325. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - KOTALA Filip, MANKOVECKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.