0:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Bratři Piklové si v Nečtinách pořádně zastříleli!


Branky


11. J. Pikl , 35. P. Pikl , 48. J. Pikl , 65. P. Pikl , 65. D. Čoka , 83. D. Lončík
12

Chodský Újezd postupuje po dvou vítězstvích na 7. místo tabulky. Domáci naopak ještě nezvítězili a zůstávají na posledním místě s velmi záporným skórem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl jednoznačný

První minuty začaly o něco lépe Nečtiny, které dokázaly zahrozit ze standardních situací. Gól z toho však nepadl, a tak přišla řada i na Chodský Újezd. Ten se šance zhostil o dost lépe a v 11. minutě už vedl. Kapitán hostujících Petr Pikl dlouhou přihrávkou z přímého kopu oslovil Josefa Pikla, který hlavičkou skóroval na 1:0. To domácí složilo a začli spíše bránit a odkopávát míče do zámezí. Chodský Újezd znovu udeřil až v 35.minutě, kdy David Maščák vyslal krásnou přihrávkou Petra Pikla a ten nikým neobtěžovaný nekompromisně skóroval na 2:0.

 

Nečtiny nezvládly ani druhý poločas

Druhá půle začala velmi rychle, už po třech minutách hry se znovu radovali hosté, kdy se prosadil Josef Pikl krásnou střelou pod břevno. Nečtiny se už nedostávaly do žádných šancí a snažili se spíše neinkasovat další zbytečné góly, což se jim nedařilo a v 65. minutě znovu Petr Pikl po krásné individuální akci zvyšuje na 4:0. Hosté se skórem ale zdaleka neskončili a po krásném centru Martina Trejbala Dominik Čoka hlavou zvyšuje na 5:0. Třešničkou na dortu byla pro hosty střela Dalibora Lončíka, která zpoza vápna doletěla po lehké teči až do sítě domácích.

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Chodský Újezd
Hráč, Petr Pikl: Myslím, že jsme zápas zvládli celkem dobře, ze začátku nás soupeř trošku zmáčkl standardkami, ale po prvním gólu jsme dostali zápas pod kontrolu. Soupeř nakopával jenom balóny na útočníky a s tím si naše obrana poradila. Jsem rád, že si zahráli i naši mladí kluci a odehráli dobré utkání. Škoda že nebyl ještě uznán v poslední minutě gól Josefu Piklovi, který by dosáhl na hattrick.



Sestavy


TJ Nečtiny
S. Arnet [-] - L. Lejsek [-] , J. März [-] , O. Plic [-] , F. Socha [-] (80. Š. Skalník [-] ) , V. Polívka [-] (66. M. Korda [-] ) , M. Alexi [-] , V. Šedivec [-] , P. Kasal [-] (46. K. Junas [-] ) , M. Hlous [-] , L. Brada [-]

TJ Chodský Újezd
J. Čepelák [-] - T. Štěrba [-] (61. L. Kozák [-] ) , M. Trejbal [-] , J. Zivčák [-] , P. Pikl [-] , J. Pikl [-] , D. Maščák [-] (69. F. Greguš [-] ) , D. Lončík [-] , L. Founě [-] (76. E. Čoka [-] ) , M. Beneš [-] , D. Čoka [-]

ŽK: 40. O. Plic , 73. J. März .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KLIK Karel - DIVÍŠEK Alexandr (N), SLIVONĚ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Šimon Knopp

Expert: Michael Nidl
Tip experta: výhra hostů

Zde věřím v sílu Piklů. Snadné to mít nebudou, ale zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů