J. Pačesný 52.
P. Forst 88. (vl.)
3:2p.
(0:0)
66. T. Linkeš (p.)
80. Š. Říha
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 14:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meclov bere první body


Branky


52. J. Pačesný , 88. P. Forst (vl.) - 66. T. Linkeš (p.) , 80. Š. Říha
15

Meclov se ve 4. kole dokázal vzpamatovat a na domácí půdě vyhrál po penaltách proti Kdyni. Hosté s jedním vyloučeným hráčem dokázali uhrát alespoň bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez brankový stav

První půle začala hodně vlažně. Vyskytovalo se tam spousta chyb v rozehrávce a ani pro jeden tým nebylo jednoduché se dostat k zakončení. Oba týmy nehrály přímo fotbal dělaný pro fanoušky a takto dopadlo i skóre, které skončilo po prvním poločase 0:0 bez žádné větší šance.

 

 

Druhá polovina rozhodla

Druhou polovinu začal Meclov o dost lépe. Už v 52. minutě se radoval Jiří Pačesný, který zvýšil stav pro domácí. V 65. minutě přišla další skvělá zpráva pro domácí, když se hostující Marek Jarko nechal vykartovat a Kdyně hrála v deseti. Hosté to však nevzdali a po pár minutách kopali pokutový kop, který Tomáš Linkeš jistě proměnil a srovnal skóre. Kdyně pokračovala a mladý Štěpán Říha vystřelil další gól pro hosty. Meclov měl do konce zápasu, co dělat. Dvě minuty před koncem zápasu Milan Obdržálek po centru hlavičkou přehodil bránkáře a hostující Petr Forst snahou vykopnout míč z brány srovnal skóre na 2:2.

domácí brankář podržel svůj tým

Při penaltovém rozstřelu zvítězili domácí. Chycenou penaltou se o to postaral kapitán týmu Josef Dolejš. A Meclov si tak připisuje první dva body do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Meclov
Trenér, pan Váchal: První půli jsme nehráli zrovna dobrý fotbal. Změnili jsme to až v druhé polovině, kde jsme měli o něco více ze hry než soupeř. Začali jsme to prvním gólem a potom se soupeř nechal vykartovat. My jsme však dokázali udělat dvě chyby a soupeř se dostal do vedení. Naštěstí to vše zachránil Milan Obdržálek, který hlavou srovnal na 2:2. A šlo se do penalt, v penaltovém rozstřelu jsme měli větší štěstí, kde nás podržel gólman a vyhráli jsme alespoň ty dva body.




Sestavy


TJ ZD Meclov
J. Dolejš [-] - L. Forst [-] , Z. Strouhal [-] (91. J. Váchal [-] ) , J. Pačesný [-] , J. Chromý [-] , J. Suchý [-] , M. Obdržálek [-] , R. Kopperberg [-] , O. Malý [-] (67. M. Suchý [-] ) , J. Jurko [-] , J. Řezníček [-]

SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - J. Šup [-] (46. Š. Kullač [-] ) , Š. Říha [-] , T. Linkeš [-] (81. M. Čára [-] ) , L. Waldmann [-] , T. Dufek [-] (78. P. Gondek [-] ) , M. Jarko [-] , M. Jarko [-] , M. Janeček [-] , P. Forst [-] , J. Šmejkal [-]

ŽK: 63. Z. Strouhal , 66. J. Pačesný - 54. M. Jarko , 73. T. Dufek , 88. M. Čára , 88. J. Šmejkal . ČK: 65. M. Jarko .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KLIK Karel - KOCH Jan (N), SVOBODA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Šimon Knopp

Expert: Jan Rudlof
Tip experta: výhra hostů

Meclovu se vstup do sezóny moc nepovedl, zato Kdyně vyhrála dva zápasy v řadě. Kdyně si své předchozí vítězství obhájí a odveze si domů 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů