1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:30

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodčí zápas v Chodově nezvládl


Branky


15

Vyhrocený zápas v Chodově vyústilo v penaltový rozstřel a ke dvěma červeným kartám. Střídající brankář hostů mnohokrát podržel tým a dostal je k bodovému zisku, zápas po penaltách nakonec vyhráli domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté hrají od první poloviny v deseti

Hosté nezažili zrovna šťastný začátek, když se jim při rozcvičce zranil Vlastimil Všechovský. Hosté podle toho vstoupili do utkání a domácí byli od první minuty mírně lepší. I přesto měli hosté 2 vyložené šance, které neskončili gólem. Ve 30. minutě gólman Jan Straka zastavil protiútok domácích za cenu červené karty a hosté hráli bez jednoho hráče. Střídající gólman Tomáš Kasl ihned vychytal přímý kop domácích a udržel stav do prvního poločasu 0:0. Chodov s větším držením míče nedokázal nějak vážně ohrozit branku hostů. Krchleby naopak se zataženější obranou mnohokrát překvapily dlouhými nákopy za obranu. 

 

 

Krchleby dokázaly nečekané

Do druhého poločasu šli hosté s tím, že chtějí odvést alespoň nějaký bod. Domácí měli optickou převahu, ale do šancí je hosté nepouštěli. Sudí v druhé polovině, nezvládal řešit důležité situace a podle toho to také vypadalo. Hra se kouskovala a Chodov o to víc tlačil na brány Krchleb. Hosté se drželi velice dobře, nepouštěli domácí ke střele a stav zůstal stále 0:0.  Naopak v 90. minutě šel hostující Marek Gabriel sám na gólmana, ale pod velkým tlakem nedokázal proměnit. Utkání pokračovalo do nastavení a domácí Miroslav Lorenz obdržel druhou žlutou kartu po zadržení rychlého protiútoku. O vítězi nakonec rozhodoval penalotový rozstřel.

Rozhodla poslední penalta

Chodov začal s prvním pokutovým kopem, který proměnil. Na to hosté odpověděli stejnou měrou. A takto se postupovalo až do 8. série, kdy hostující hráč přestřelil bránu. Chodov tak doma bral 2 body. A Krchleby si po těžkém začátku odváží alespoň jeden bod.



Ohlasy k zápasu



SK Krchleby 1921
Hráč, Lukáš Sekereš: Líbilo se mi jak jsme se druhý poločas semkli a dokonce v deseti jsme makali jeden za druhého a dokázali bodovat. Určitě musíme zlepšit vstupy do zápasů, protože našimi vlažnými vstupy zbytečně dostáváme soupeře do hry...



Sestavy


TJ Tatran Chodov
J. Doležal [-] - K. Strejc [-] , D. Lorenz [-] (56. T. Cuhra [-] ) , M. Holar [-] , P. Holar [-] , J. Hanák [-] , L. Holar [-] , L. Reiniger [-] , M. Lorenz [-] , D. Janek [-] , L. Hrubý [-]

SK Krchleby 1921
J. Straka [-] - V. Moravec [-] , M. Kolář [-] (33. T. Kasl [-] ) , J. Hamerník [-] , V. Všechovský [-] , F. Roth [-] (78. J. Valenta [-] ) , L. Sekereš [-] , L. Kouřil [-] , K. Bláha [-] , M. Gabriel [-] , P. Farkaš [-]

ŽK: 86. L. Richter , 88. M. Lorenz - 18. L. Sekereš , 22. V. Moravec , 33. M. Gabriel . ČK: 33. J. Doležal , 91. M. Lorenz - 33. J. Straka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KLIK Karel - HÖLL Petr (N), ROTH Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Šimon Knopp

Expert: Jan Rudlof
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase si domácí Chodov stav pohlídá a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza