4:2
(2:0)
63. M. Suchý
65. J. Hartl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 14:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meclov utkání v Plané nezvládl


Branky


15. R. Ovčačík , 32. J. Pelán , 47. P. Chval , 90. L. Radil - 63. M. Suchý , 65. J. Hartl (p.)
12

Meclov si proti Chodové Plané nepolepšil a zůstává tak stále bez bodu. Meclovu chybí štěstí a ani po dobrém tahu trenéra nakonec prohráli 4:2. Chodová Planá tak sebrala první 3 body a na další zápas je čeká zatím neporažený soupeř Dynamo Horšovský Týn.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Meclov schytal velké neštěstí

Meclov neprožil vůbec jednoduchý začátek, když se v 13. minutě zranil defenzivní hráč Josef Malík a musel byt vystřídán. Krátce na to domácí v 15. minutě už slavili první gól, kdy se po chybě meclovských hráčů prosadil Rudolf Ovčačík. Domácí se v 32. minutě dostali k přímému kopu a Jindřich Pelán nedal hostujícímu brankáři jedinou šanci. Zvýšil tak skóre na 2:0 a Meclov měl, co dělat. Do zbytku poločasu se však už žádná gólová akce nepovedla a stav zůstal stejný.

Střídající hráči oživili druhou polovinu zápasu

Meclov začal i druhou polovinu nešťasntě a v 47. minutě po nedorozumění v obraně znovu vytahoval míč ze sítě po gólu Pavla Chvala. Meclov se dostal do hry až po trojnásobném sřídání. V 63. minutě střídající hráč Martin Suchý vstřelil gól na 3:1 a hnal meclovské k vyrovnání. Po chvíli přišla v 65. minutě penalta v prospěch hostů, které se ujal Jiří Hartl a nemilosrdně skóroval. Tím snížil skóre na hratelných 3:2. Meclov bohužel ztrácel síly a do útoku dal všechno, co v sobě měl. Toho využili domácí a po ztrátě soupeře se vrhli dopředu a Lukáš Hradil ukončil všechny naděje meclovských a zvýšil stav na konečných 4:2.



Ohlasy k zápasu



TJ ZD Meclov
Trenér, pan Váchal: Položilo nás brzké zranění našeho stopera. Následně jsme kvůli chybám dostali zbytečné góly a zápas se už těžko vyrovnával. Pomohlo nám střídání, kdy jsme konečně začali hrát. A povedlo se nám snížit skóre až na 3:2, tam nám ale došly síly a soupeř si zápas pojistil konečným gólem na 4:2. Příští zápas nám snad bude štěstěna více nakloněna.



Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá, z.s.
R. Benda [-] - J. Ščasnár [-] , P. Chval [-] , L. Radil [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , T. Sykal [-] , R. Ovčačík [-] , R. Táborek [-] , J. Plecitý [-] , Z. Kutička [-]

TJ ZD Meclov
J. Dolejš [-] - T. Topinka [-] , Z. Strouhal [-] (49. L. Forst [-] ) , Z. Paidar [-] (55. M. Suchý [-] ) , J. Hartl [-] , J. Suchý [-] , M. Obdržálek [-] , R. Kopperberg [-] , J. Malík [-] (13. V. Pareský [-] ) , J. Jurko [-] , J. Řezníček [-] (55. Z. Varga [-] )

ŽK: 34. J. Pelán , 44. L. Radil - 60. J. Jurko .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hálek Pavol - ČERNOHORSKÝ Marek (N), KAUFNER Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Šimon Knopp

Expert: Michal Kapic
Tip experta: výhra hostů

Meclov má šanci se vzpamatovat. A po nepovedeném prvním zápase si připsat první body. Chodová Planá je velice zkušený tým, ale hosté si už vítězství vzít nenechají.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích