Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 18:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Dlouhý Újezd doma střílel ostrými.


Branky


11. L. Havel , 29. M. Michl , 33. T. Janků , 41. L. Havel , 55. M. Michl , 63. L. Pernglan , 70. M. Michl , 80. F. Pták , 83. V. Pešek
6

Dlouhý Újezd si doma hravě poradil s týmem z Nečtin. Po roce si domácí pořádně zastříleli a nedali soupeři jedinou šanci v zápase. Hosté si tak domů po prvním zápase odvezli velký debakl. Domácí tým bude po této parádě pořádně při chuti a uvidíme, jestli takhle budou pokračovat i v dalších zápasech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecká forma domácím nechybí

Dlouhý Újezd doma začal skvěle, už v 11. minutě hosté vytahovali míč ze sítě po gólu Lukáše Havla. Nečtiny pokračovaly v hodně pomalém tempu a nedokázali se probrat. Hostující tým absolutně nestíhá kombinaci soupeře a ve 29. minutě se znovu prosadil střelec Martin Michl. Ve 33. minutě už tým z Nečtin věděl, že je s nimi Amen, Tomáš Janků navýšil skóre další brankou Dlouhého Újezdu. Čtvrtým gólem domácích se blýskl dvougólový střelec Lukáš Havel a tím i završil první polovinu zápasu. Hra byla hodně jednosměrná, všechno se hrnulo na branku Nečtin a obrana stěží odkopávala.

Góly padaly i v druhé polovině

Druhý poločas pokračoval úplně stejně, domácí nenechali soupeře ani nadechnout a v 55. minutě vstřelil Martin Michl svůj druhý gól. Tím, ale Dlouhý Újezd zdaleka neskončil a po osmi minutách se znovu třásla síť po gólu Luboše Pernglana. V 70. minutě nádherně sehraná akce domácích přináší další radost v podobě třetího gólu Martina Michla. Hosté neudrželi míč na svých kopačkách, a tak v 80. minutě František Pták přidává další gól do už tak vysokého skóre. To bohužel pro Nečtiny pořád není konec a ještě v 83. minutě Václav Pešek vystřelil poslední gól zápasu na konečných 9:0 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd
Pan trenér Zeman: Byli jsme po roce na hřišti, takže i pro nás byl výsledek velkým překvapením. Kluky bych chtěl všechny pochválit, hráli jako tým a bylo to opravdu super. Trošku mě mrzí neproměněné šance, ale při takovém skóre je to opravdu maličkost. Náš tým je teď opravdu při chuti a doufám, že se nám takhle bude dařit i v dalších zápasech.




Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - M. Stoklasa [-] (64. L. Gitta [-] ) , V. Pešek [-] , J. Synek [-] (55. M. Vaďura [-] ) , F. Pták [-] , L. Pernglan [-] , M. Michl [-] , V. Kulíř [-] , T. Janků [-] (52. Q. Le [-] ) , L. Havel [-] , M. Dvořák [-]

TJ Nečtiny
S. Arnet [-] - V. Polívka [-] (46. M. Korda [-] ) , P. Kasal [-] , L. Lejsek [-] , M. Kučera [-] , M. Alexi [-] , V. Šedivec [-] , Z. Bittermann [-] (74. Š. Skalník [-] ) , P. Bock [-] (39. F. Socha [-] ) , M. Hlous [-] (72. K. Junas [-] ) , L. Brada [-]

Hráči zápasu: M. Michl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šlauf Jiří - BUČAN Ondřej (N), DIVÍŠEK Alexandr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Body zůstanou doma

Tip: výhra domácích

Šimon Knopp

Expert: Jan Řezníček
Tip experta: remíza

Myslím, že zápas po vyrovnané hře skončí remízou. Fotbal bude tvrdý a nebojácný z obou stran.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích