4:2
(1:1)
42. D. Hanko
72. P. Chval (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 18:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov si výhru na domácí půdě pohlídal a slaví první cenné body


Branky


29. P. Holar , 47. D. Janek , 68. D. Janek , 80. P. Holar - 42. D. Hanko , 72. P. Chval (p.)
5

Chodová Planá přijela do Chodova s velkou zkušeností. Chodov naopak spíše s velmi mladým týmem, kde ukázali větší připravenost jak fyzickou, tak i fotbalovou. Hosté se v pozdějších minutách hry už nedokázali chytat s rychlými hráči Chodova, což se na zápasu velice podepsalo a Chodová Planá domů nakonec odjela bez bodu. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v prvním poločase uhrát remízu

Chodov byl od začátku lepším týmem, drželi balón na svých kopačkách a dokázali se prosadit i v individuálních akcí. Ta se povedla ve 29. minutě, když se Patrik Holar prosmýkl mezi dvěma stopery a následně skóroval na 1:0. Za to tým z Plané dokázal být velice nebezpečný v rychlých protiútocích, rychlé přenesení hry bylo jejich doménou. V 42. minutě přišla pro hosty záchrana do kabin, odražený míč se dostal do palebné pozice k Davidu Hankovi a ten svojí šanci nezahodil a srovnal krátce před poločasem stav na 1:1. Chodov měl více ze hry, ale byla vidět občasná nedorozumění, kvůli kterým stav skončil v prvním poločase remízou.

Dvougólový střelci táhli Chodov do vítězství

Druhý poločas začal od domácích velice rychle hned ve 47. minutě už hosté vytahovali míč z brány. Když se k přímému kopu postavil Dominik Janek, který krásnou střelou k tyči zvýšil skóre pro domácí. Hosté už začali šlapat vodu a nedokázali chytat rychlé náběhy soupeře. Tím se v 68. minutě Chodov dostal do útočné poloviny, kde z velké vzdálenosti skóroval skákavou střelou opět Dominik Janek. V 72. minutě přišla pro hosty naděje v podobě pokutového kopu. V 72. minutě Pavel Chval srovnal skóre na 3:2. Krátce na to, ale domácí odpověděli rychlým gólem Patrika Holara, který znamenal konec zápasu a výhru domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Chodov
Hráč, Martin Holar: Vstoupili jsme do soutěže tou nejlepší možnou cestou. Věděli jsme, že to nebude jednoduchý zápas, Chodová Planá je hodně zkušený tým. Náš tým je teď velmi mladý a byli jsme zvědavý, jak se nám v zápase povede. My jsme je, ale dokázali přehrát a odměnou pro to byly 4 vstřelené góly. Teď se musíme připravit na další zápas a doufat, že se nám povede stejně jako v prvním utkání.




Sestavy


TJ Tatran Chodov
J. Doležal [-] - L. Holar [-] (73. T. Cuhra [-] ) , P. Holar [-] , K. Strejc [-] (83. L. Richter [-] ) , M. Schrödl [-] , L. Reiniger [-] , M. Lorenz [-] , D. Janek [-] , L. Hrubý [-] , M. Holar [-] , J. Hanák [-] (80. T. Knopp [-] )

TJ Slavoj Chodová Planá
D. Žipaj [-] - D. Hanko [-] (60. L. Radil [-] ) , P. Chval [-] (73. V. Benedikt [-] ) , D. Karmazin [-] , T. Sykal [-] , R. Ovčačík [-] , R. Táborek [-] , J. Plecitý [-] , T. Ježdík [-] , M. Mikulík [-] , Z. Kutička [-]

ŽK: 7. D. Janek .
Hráči zápasu: D. Janek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Zavadil Jan - NOVOTNÝ ING. Karel, ŽEMBERI Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Šimon Knopp

Expert: Jan Řezníček
Tip experta: výhra domácích

Chodov už mnohokrát ukázal, že na domácím hřišti hrát umí. Tento zápas si Chodov pohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích