2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 15:30

13.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Chtěli jsme v druhém dějství hrozit z brejků, ale byli jsme nebezpeční jak dvě plata jahodovýho Pribináčka," hodnotil utkání košutecký Primas


Branky


20

Sušice před tímto utkáním byla 5 kol neporažena v základní hrací době a svou sérii chtěla na domácí půdě natáhnout. Nakonec se jí podařilo zvítězit, když stoper Kodýdek dokonal obrat na 2:1. Jak celé utkání probíhalo a co vtipného si pro do ohlasu připravil opět Milan Primas?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plejáda neproměněných šancí

Sušice začala zápas aktivněji a prvních deset minut se snažila najít skulinku v hostující obraně, ale většinou všechno skončilo někde na hranici vápna a hostující Šatra nemusel zasahovat. Skóre se tak jako blesk z čistého nebe měnilo na druhé straně. Nevinně vypadající faul potrestala dvojice středních záložníků ve složení Liška - Hejnal. Prvně jmenovaný načechral balon do vápna, kde si ho našel nikým nehlídaný Hejnal a uklidil míč na zadní tyč 0:1.

 

Sušičtí fotbalisté se ihned vydali střemhlav za vyrovnáním a nejblíže k němu měl hned dvakrát v rozmezí několika minut domácí kanonýr Vašák. Nejprve využil podklouznutí stopera Pekníka a od půlky hřiště pelášil sám na bránu, avšak bohužel pro domácí rozvlnil pouze boční síť. O pár minut později po tzv. ťukesu kolem vápna balon propadl k Vašákovi, který opět trefil prakticky identické místo v boční síti.

 

Poté se o slovo přihlásila i hostující družina a to formou spolupráce obou forvardů, když Tomáš Pekník sklepnul balon na Trinera, který postupoval sám na bránu ve stoprocentní šanci, jenže nejenom, že první střelu mu zlikvidoval sušický brankář, ale odražený balon nedokázal nasměrovat do téměř opuštěné svatyně ani napodruhé a přestřelil. Vzhledem k tomu, že Šatra následně dokázal vyrazit na roh i prudkou střelu z trestného kopu, do šaten se šlo za stavu 0:1 ve prospěch plzeňské Košutky.

 

Kodýdkova one-man show

Druhá půle začala náporem sušických hráčů, kteří hrozili převážně ze standardních situací a z jedné takové padla vyrovnávací branka v 54. minutě. Lehce tečovaný a přizvednutý centr trefil Vašáka do břicha a div mu nevyrazil dech, na tuto změnu letu balonu ještě zareagoval Šatra, ale na dorážku Kodýdka už byl krátký - 1:1.

 

Sušici vyrovnání dodalo sebevědomí a entuziasmus, nicméně párkrát se otevřel i prostor v jejich zadních vrátkách, čehož se snažil využít Chabr, avšak místo přihrávky na lépe postaveného spoluhráče volil nepříliš výraznou střelu. Když už zápas pozvolna směřoval k remízovému konci, tak přišla další standardní situace, tentokrát rohový kop. První centr hostující obrana dokázala odvrátit, ale domácí přesunuli balon ihned zpět na exekutora, který to pohotově vrátil zpět do ohně. Nejlépe se zorientoval opět Kodýdek, kličkou se zbavil Krále a bombou po zemi zařídil 3 body.

 

Zbylých cca 15 minut už bylo hodně rozkouskovaných a žádnou další velkou příležitost přibližně stovka přítomných diváků neviděla.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: Poslední domácí utkání podzimu bylo naším jasným cílem zvítězit, prodloužit úspěšnou sérii a potěšit domácí fanoušky. Tento cíl však v prvním poločase výrazně odmítal soupeř, který si v poklidném tempu hrál svoji jednoduchou hru od zadních řad a velmi jednoduše se dostával do ofenzivy. Naši hráče zřejmě uspávalo podzimní slunce a svým ospalým přístupem nechali soupeře v klidu hrát a dokonce vstřelit i první branku. V poločasové přestávce jsme si museli ujasnit jak se hraje na domácí půdě a bylo potřeba mužstvo nažhavit na výrazně lepší výkon. To se nám povedlo a na začátku druhého poločasu jsme soupeře přikovali před jeho branku, ale nedařilo se nám vstřelit gól. Tutovky Dominika Vašáka, Ondry Míčka, a dalších neskončily v hostující brance a to zřejmě nevydržel nejlepší hráč utkání Lukáš Kodýdek a proměnil zbytek utkání v tzv. "one man show". Dozadu nepřekonatelný a dopředu neudržitelný a po standartních situacích vstřelil dva krásné góly. Po zbytek utkání jsme si pohlídali vedení a získali tři důležité body. Musím celý mančaft pochválit za přístup a bojovný výkon ve druhém poločase, což podtrhuje perfektní náladu a týmoveho ducha v kabině.

TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: Do Sušice už léta jezdíme na zimní soustředění, takže s příjezdem do místního prostředí se mi vybaví vždy několik vzpomínek. Třeba když jsem v únoru skočil do Otavy vysekanou dírou v ledu, což mi málem roztrhlo srdce vedví, nebo když jsem si oblík dámský triko s jednorožcem a šel na zdejší vyhlášenou diskotéku. Ve 45. minutě těsně před poločasovým hvizdem mi věnoval domácí útočník předčasný vánoční dárek v podobě projektilu země-vzduch přímo na levý ucho. Celej druhej poločas mi pak v hlavě zvonilo jak kdybych tam měl dvě malý opičky s činelama. Chtěli jsme v druhém dějství hrozit z brejků, ale byli jsme nebezpeční jak dvě plata jahodovýho Pribináčka. Na světě máte jenom málo jistot, například, že každej jednou umře, po sobotě přijde neděle, jablko ze stromu spadne vždy dolů a Košutka dostane alespoň jeden gól ze standardky. Myslím, že to byl remízovej zápas.



Sestavy


TJ Sušice
A. Václ [-] - O. Míčka [-] - D. Vašák [-] , M. Budil [-] (88. J. Kadlec [-] ) , J. Králík [-] , T. Klíma [-] , J. Kysilka [-] , T. Marek [-] (83. P. Hubáček [-] ) , P. Pechek [-] , L. Kodýdek [-] , A. Pivetz [-]

TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - J. Chabr [-] , M. Hejnal [-] , J. Kalaš [-] (72. P. Sobotka [-] ) , K. Liška [-] , D. Triner [-] (78. J. Blažejovský [-] ) , D. Král [-] (89. V. Kučera [-] ) , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] , J. Hemzáček [-] , M. Primas [-]

ŽK: 68. D. Vašák - 46. M. Primas , 71. K. Liška , 90. J. Pekník .
Hráči zápasu: L. Kodýdek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pressl Václav - PETRŽELKOVÁ Kateřina, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 23:25

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 14:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 13:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 07:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 16:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 13:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 18:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 16:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 07:16

Tip experta: remíza

Opět týmy, které v tabulce téměř sousedí. Sušice bude těžit z domácího prostředí a dlouhé cesty, kterou budou mít hosté za sebou, přesto si myslím, že to skončí dělbou bodů.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 06:40

Tip: výhra domácích

Sušice se výsledkově zvedá a věřím jim, že to potvrdí i teď proti Košutce.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 01:15

Tip: výhra domácích