Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 10:30

13.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO: Dva hattricky, ale každý do jiné brány


Branky


32. L. Rázek , 41. L. Rázek , 79. L. Rázek - 21. L. Hudec , 26. P. Kořínek , 36. L. Tonka , 49. P. Kořínek , 58. P. Sláma , 71. L. Hudec , 73. D. Bulaiev (p.) , 80. L. Hudec , 90. J. Viterna
18

Žihle je zajímavé místo – patří do Plzeňského kraje, 10 km je to do Karlovarského kraje, 8 km do Ústeckého kraje a dva kilometry přes les do kraje Středočeského… A na kraji této obce se nachází fotbalové hřiště s umělým povrchem menších rozměrů. A již první minuty ukázaly, že to bude hodně soubojové utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek za poločas

Domácí začali skvěle. Bulaiev našel Slámu, který se probil přes obránce, předložil na podnose Hudcovi, tachovský snajpr však míč v jasné pozici poslal brankáři do náruče. Poté si oba borci role vyměnili, Sláma se řítil sám, ale v rozhodujícím okamžiku si ukopl míč. V 11. minutě opět Hudec, tentokrát vysunul Tonku, který šel z půlky sám, ale trefil jen brankáře. V 18. minutě hosté zahrávali roh, který ukončil z vápna bombou nad Umanskyi.

 

Jakoby se domácí gólman nemohl dívat na tachovskou nemohoucnost, tak přihrál Hudcovi, který prokázal klid v koncovce a poslal Tachov do vedení. Po pěti minutách navíc utekl dobře hrající Sláma, naservíroval míč před branku Kořínkovi, který měl snadnou úlohu – 0:2. Pak přišla 32. minuta a moment, který notně nadzvihl tachovské příznivce. Při přímáku domácích zahráli hosté na nacvičený ofsajd systém. Pomezní sudí Fanfule však viděl situaci jinak a před naším brankářem rázem stálo sedm domácích, z nichž nakonec Rázek dopravil míč do brány – 1:2.

 

Hosté ale dokázali brzy odpovědět. Tonka dostal skvělý míč a ze strany se znovu řítil sám. Brankář jeho pokus vyrazil, Lukáš však dorážkou své zaváhání napravil na 1:3. Před půlí si hosté situaci opět zkomplikovali. Domácí rozehráli roh a prudká střela Rázka skončila v brance – 2:3. Před samotným odchodem do kabin střílel chytře Šuranský, brankář jeho střelu vytáhl na břevno.

 

Pět branek? Ne ne, ve druhém jich padlo sedm!

Po půli vlétl na hřiště tachovský uragán. Nejprve mířil do brankáře Sláma, vzápětí Tonka chytře přenechal na Kořínka, který brankáře prostřelil – 2:4. Poté centroval aktivní Sláma, Kořínek však tentokrát na míč nedosáhl. Na druhé straně po chybě hostující zálohy musel Landrgott zasahovat proti Šafárovi. Utkání však měli hosté jasně ve svých rukách a brzy přidali další branku.

 

Po kombinaci Šuranského s Hudcem následoval centr do vápna, míč se odrazil ke Slámovi, který hrál skvělý zápas a vsítil po necelé hodině hry na 2:5. Další šanci měl jmenovaný křídelník po krásné kombinaci, kdy se řítil sám na brankáře, bohužel si ukopl míč. V 71. minutě se uvolnil Hudec, vystřelil, jeho střelu gólman vyrazil, na následnou dorážku však byl krátký. O chvíli později byl ve vápně fualován Tonka a penaltu bezpečně proměnil Bulaiev – 2:7.

 

Pak tachované na chvilku vypnuli... Po chybě obrany domácí trefili tyč a deset minut před koncem po prudkém centru domácí Rázek hlavou završil hattrick – 3:7. Odpověď byla opět rychlá. Fišer hlavou prodloužil na Hudce, který zkušeně přehodil brankáře a na hattricky bylo srovnáno. V závěru pak všechny pobavil kapitán Viterna, hrající výborný zápas. Poté, co sprdnul obránce, že všichni útočí, si sám naběhl na roh a uzavřel na konečných 3:9.

 

Zdroj: fktachov.cz, upraveno redaktorem.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský, trenér: Mrzí mi, že jsme druhý poločas odflákli a udělali jsme z toho výsledku takovou holomajznu... Soupeř byl samozřejmě na míči od začátku lepší, dostal se do vedení a zlobil hodně po křídelních prostorech. První poločas výsledkově ještě ušel, ale po brance na 2:5 už to bylo hodně odevzdané. Sice jsme nastřelili třeba tyč a měli i další šance, ale neproměnili jsme a na hráčích to bylo znát. Obranná hra nám pak vůbec nešla, špatně jsme bránili a nechtělo se nám. Paradoxem pak je, že náš stoper dal hattrick. Mrzí mi, že jsme na domácí půdě utrpěli takový debakl.




Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Štěpánek [-] - J. Masopust [-] , J. Brož [-] (73. V. Fink [-] ) , O. Čapek [-] , R. Otcovský [-] , M. Morgenstern [-] , J. Šafár [-] , J. Kubíček [-] (64. J. Fidler [-] ) , L. Rázek [-] , J. Buček [-] , F. Půta [-]

FK Tachov
P. Landrgott [-] - P. Sláma [-] , J. Šroub [-] , L. Hudec [-] , P. Kořínek [-] (53. J. Fišer [-] ) , J. Šuranský [-] , J. Viterna [-] , L. Tonka [-] (77. G. Nieves [-] ) , Z. Sloup [-] (62. T. Roháč [-] ) , R. Umanskyi [-] , D. Bulaiev [-]

ŽK: 73. F. Půta - 44. L. Hudec .
Hráči zápasu: L. Rázek - P. Kořínek , L. Hudec .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sirový Václav - FANFULE Adam, FANFULE Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 23:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 14:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 13:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 07:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 18:28

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 16:31

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 13:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 18:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 16:32

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 07:16

Tip experta: výhra hostů

Tachov je další tým, kterému se v této sezóně trošku nečekaně daří. Na umělce v Žihli to nebudou mít vůbec jednoduché, ale myslím si, že zápas zvládnou vítězně.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 06:40

Tip: výhra hostů

Pokud se chceme udržet v “závěsu”, tak potřebujeme odvést ze Žihle všechny body.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 01:15

Tip: výhra hostů