D. Holek 62.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 15:00

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednogólová bitva na rokycanském "efcéčku"


Branky


62. D. Holek
14

Rokycany se stále hledají, chybí jim pravidelný gólový střelec a v utkání s Mochtínem se to přesně projevilo. I hosté měli své příležitosti, ovšem nakonec rozhodla jedna branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holek spasil Rokycany

Rokycanští byli od samého začátku více na míči a lepší v kombinační hře. Mochtín ovšem často hrozil z brejkových příležitostí, a tak bylo na co se koukat. Přes několik zajímavých příležitostí na obou stranách se však celky rozešly do kabin za bezbrankového stavu

 

Ve druhém dějství domácí celek přidal na obrátkách a když už se zdálo, že je mu branka prokletá, vsítil v 62. minutě jedinou branku utkání Dušan Holek. Jenže to nebyl ještě konec zápasu a oba celky si toho byly vědomy. Hosté mohli navíc v závěru srovnat Švátorou, ale nezadařilo se, a všechny body tak zůstaly na půdě FC Rokycany.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Zápas s Mochtínem jsme chtěli zvládnout jak herně, tak výsledkově, což se nám nakonec podařilo. V prvním poločase jsme byli silnější na míči a dařilo se nám kombinovat po vápno soupeře, ale uvnitř jsme v prvním dějství na soupeře nenašli recept. V druhém poločase jsme ještě zvýšili aktivitu a za prvních 15 minut si vytvořili 3 jasné brankové příležitosti, které jsme bohužel nevyužili. Následně nás spasil Dušan Holek, když proměnil jednu z mnoha šancí, co jsme si vypracovali. S herním projevem mohu být spokojen, ale jen od některých hráčů. Nadstandardně zahrál Plzák na středu hřiště, dobře se jevili hráči na krajích zálohy a obrana. V útoku nás stále trápí koncovka. Celkově jsme spokojeni a vítězství 1:0 bylo zasloužené.

TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, předseda TJ Mochtín: Domácí tým disponuje mladými, běhavými hráči, kteří to umí i s míčem a tak nepřekvapilo, že měl po celý zápas územní převahu. Naše áčko bojovalo srdnatě, ale nakonec neuspělo. Zápasu by slušelo více branek, protože to byl zápas bohatý na gólové šance na obou stranách. Mochtín jich měl sice méně, ale o to větší. Tu největší na vyrovnání na 1:1 pak těsně před koncem náš střídající Švátora, kterého vyzval ke skórování do prázdné branky přesnou přihrávkou J. Žiak. Škoda, mohl z toho být alespoň jeden bodík.



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Drábek [-] , F. Stejskal [-] , M. Drábek [-] , K. Bouše [-] (61. M. Kužma [-] ) , P. Plzák [-] , O. Varga [-] , M. Ineman [-] , R. Pražský [-] (80. P. Spěváček [-] ) , D. Holek [-] (80. J. Bouda [-] ) , O. Lang [-]

TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - Z. Smolík [-] , J. Šafránek [-] (83. P. Švátora [-] ) , D. Gajdušek [-] , T. Velek [-] , J. Čeleda [-] , V. Pretzelmayer [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] (61. J. Osvald [-] ) , J. Dolejš [-] , J. Lysek [-]

ŽK: 20. M. Ineman , 87. J. Bouda .
Hráči zápasu: P. Plzák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Frgal Lukáš - RUBÁŠ Jakub, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Petr Mičkal
Tip experta: výhra hostů

Hosté potvrdí roli favorita a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů