5:2
(3:2)
28. T. Hatina
46. T. Hatina (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka zvládla souboj s Mýtem


Branky


20. D. Triner , 30. J. Jaroušek , 34. T. Pekník , 48. D. Triner , 56. D. Triner - 28. T. Hatina , 46. T. Hatina (p.)
13

Na Košutce se před zápasem sešli v celkem dobrém rozmaru a v souboji o body s Mýtem se očekávala vyrovnaná bitva. K nevoli hostujícího celku z některých (ne)rozhodnutí asistenta sudího, Kostelníka, však muselo Mýto překousnout krutou porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatný vstup Mýta využili domácí

Hosté nezačali dobře, chyběla od prvních minut bojovnost a důraz, čehož postupně začali domácí využívat. Ve 20. minutě se prosadil Daniel Triner, aby o osm minut později odpověděl na druhé straně Tomáš Hatina. Ovšem o dvě minuty později se trefil dorostenec Jakub Jaroušek a když ve 34. minutě dával na 3:1 Tomáš Pekník, byli hosté zralí na ručník. Naštěstí se jim po penaltovém zákroku domácího brankáře podařilo Tomášem Hatinou snížit na rozdíl jediné branky a do kabin jít s vidinou možného lepšího výsledku.

 

Chyboval nebo ne?

Už ve 48. minutě ale plány na lepší výsledek dost zhatila branka Daniela Trinera na 4:2. Ovšem mnohem spekulativnější byla situace, která tomu předcházela. Triner totiž vsítil branku po samostatném úniku, do kterého jej domácí spoluhráči vyslali balónem za obranu. Podle hostujícího celku, se v době kopu nacházel téměř pět metrů za posledním mýtském obráncem a tedy v ofsajdovém postavení. Postranní rozhodčí pan Kulhánek se však údajně následně hájil, že centr pro Trinera tečoval hlavou jeden z hostujících obránců, tedy se o ofsajd nejednalo. Ať je pravda na jedné, nebo druhé straně, teď už to výsledek neovlivní.

 

Rozhození hráči Mýta v následných minutách nedokázali využít svou příležitost a z následného protiútoku, který byl údajně také na hraně ofsajdu, zaznamenal Daniel Triner hattrick a uklidnění do závěrečných minut. Hosté už ztratili jakoukoliv chuť a zbytek zápasu se spíše dohrával.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: Od začátku sezony přemýšlím jak bych definoval náš mančaft a už jsem na to kápnul, diagnóza zní: "Tým s bipolární poruchou, s lehkým posttraumatickým syndromem po vstřeleném gólu a s chorobnou zálibou v inkasování branek po standardních situacích". Psycholog ze mě asi nebude, ale vidím to tak. Hrajeme dobře 15 minut pak zase 15 minut ne. Bohužel jsem se z pracovních důvodů nemohl účastnit pozápasových oslav, ale bylo to opět parádní. Prostřednictvím konverzací na messengeru jsem to bedlivě sledoval a královsky se bavil. Vyzdvihnul bych fotku z jednoho nočního klubu, kde bylo naplněné umyvadlo po okraj. Asi víte čím. Dostal jsem milionový nápad na novou reality show s názvem Československo hledá večeři. Teď už si všichni šňupnem tři dávky koňský výživy na klouby, abychom přežili umělku v Žihli.

TJ Slavoj Mýto B
Milan Huml, trenér: Na body jsme si na Košutce věřili. Bohužel tři góly v první půli jsme dostali po obrovských chybách, když jsme v obraně propadali. Ve druhé půli pak přišla podle mého názoru obrovská chyba lajnového rozhodčího Kostelníka, který u gólu na 4:2 přehlédl skoro pětimetrový ofsajd, naše obrana zůstala stát a domácí útočník pak v klidu zakončil. Vzápětí jsme nedali svou příležitost a z dalšího protiútoku, rovněž na hranici ofsajdu, jsme obdrželi na 5:2 a bylo vymalováno. Když už jsme tedy začali špatně, ale dostávali jsme se do zápasu, tak přijdou takovéto dvě rány a snahám je konec. Za mě to byl od nás špatný výkon. Chyběla nám bojovnost a chuť hrát, ale z mého pohledu zápas ovlivnily dvě hrubé chyby rozhodčích po kterých padly góly ve druhém poločase.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Chabr [-] , J. Jaroušek [-] (61. M. Kadlec [-] ) , J. Kalaš [-] (77. P. Sobotka [-] ) , K. Liška [-] , D. Triner [-] (68. X. Nguyen [-] ) , D. Král [-] (77. J. Lhoták [-] ) , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] , J. Hemzáček [-] , M. Primas [-]

TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - M. Veverka [-] , P. Grambal [-] , M. Melka [-] - M. Lupáč [-] (73. J. Pelnas [-] ) , J. Melka [-] , P. Bejček [-] , S. Mackovič [-] (53. T. Vonášek [-] ) , M. Lávička [-] (46. M. Švejda [-] ) - M. Pfeifer [-] (46. P. Ulrich [-] ) , T. Hatina [-]

ŽK: 39. M. Pfeifer , 51. P. Bejček , 64. T. Hatina .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRŮS František - KRAUS Jan, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Petr Mičkal
Tip experta: remíza

Oba týmy by potřebovaly bodovat naplno, ale myslím, že zápas dopadne remízou a budou rozhodovat pokutové kopy.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích