4:1
(2:1)
12. J. Melka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 10:15

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Bojovnost a touha vyhrát je víc než cokoliv jiného," Aleš Zavadil


Branky


17

Bělá se chtěla v domácím utkání a před dvěma stovkami diváků odpoutat od spodku tabulky, i když opět nebyla úplně v ideální sestavě. Mýto ovšem přijelo bez tradičních posil z prvního týmu a dalo se očekávat, že pomyšlení na body bude mít realistický podkres.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Start z říše snů, ale i prudký náraz

Domácí se už ve druhé minutě zápasu ujali vedení, když se prosadil Jan Minařík. A když Jaroslav Malý v minutě deváté rozjásal všechny přítomné diváky podruhé, zdálo se, že mají domácí našlápnuto k pohodlnému vítězství. Ovšem stačí jediná chybka a vše může být úplně jinak. Za záchrannou brzdu zatáhl mýtský Jan Melka o tři minuty později, když nachytal domácího brankáře na švestkách a hosté se také dostali do hry. Zbytek poločasu viděli diváci vyrovnanou hru plnou chyb, ze kterých mohli těžit oba týmy, ale domácí celek by to jistě mrzelo více, když vedl. Do poločasu se skore naštěstí pro ně nezměnilo, a v kabině pak byl velký uragán.

 

Bořil dvakrát utekl

Obraz hry domácího celku ve druhém dějství odpovídal už tomu, co si od svých svěřenců představoval trenér Zavadil. Po dvaceti minutách hry navíc hostující obraně utekl Miroslav Bořil a zvýšil na 3:1. Druhou pojistku dal Bořil v zápětí, a domácí si tak ve zbytku utkání v klidnějším režimu dokráčeli pro důležité 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil, trenér: Nebyl to jednoduchý zápas, i když začátek byl výborný, do přestávky to nebyl vůbec dobrý výkon. Ale o pouti doma se prostě nesmí prohrát. O poločase jsem jim ani nechtěl v kabině nic říkat, byl bych sprostý, tak si to v kabině vyříkali sami a ve druhé půli už to bylo lepší. Dvakrát se trefil Bořil a uklidnil naší hru. V některých zápasech, zejména když tým není v ideální sestavě, je důležité si uvědomit, že bojovnost a touha vyhrát je víc než cokoliv jiného.

TJ Slavoj Mýto B
Milan Huml, trenér: Chyba je na naší straně. Jednalo se o soupeře, kterého jsme měli porazit ať už doma nebo venku. Bohužel je mi zle z přístupu některých hráčů stabilního kádru našeho Béčka, kteří na utkání nejeli. Hráčům na zápase, kromě individuálních chyb nemohu vytknout nic. Snažili se, ale když tam jedeme s devíti zdravými hráči a na střídačce jsou mladí dorostenci, kteří tu kvalitu ještě takovou nemají, tak při neproměňování šancí vyhrát nemůžeme. Zlatá by byla remíza. Vážně jsem to ještě nerozdýchal a nejvíc mě, jak jsem říkal, zklamal přístup hráčů, kteří si na datum zápasu domluvili něco úplně jiného. V podstatě jsme se porazili ještě před odjezdem.



Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - P. Horák [-] , J. Černý [-] (84. L. Hofmeister [-] ) , V. Landrgott [-] , J. Minařík [-] , J. Malý [-] (81. R. Černý [-] ) , V. Iščenko [-] , M. Bořil [-] , M. Šinál [-] , M. Černý [-] , D. Frank [-]

TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - M. Veverka [-] , M. Melka [-] , M. Růžička [-] (81. L. Szalai [-] ) , T. Vonášek [-] - P. Bejček [-] (76. R. Chvála [-] ) , M. Nedvěd [-] (89. A. Páník [-] ) , J. Melka [-] , M. Lupáč [-] , P. Zbuzek [-] - S. Mackovič [-]

ŽK: 88. M. Bořil - 31. J. Melka , 53. M. Lupáč .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Schveinert Radek - SLADKÝ Stanislav, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Matěj Boukal
Tip experta: výhra domácích

Mýto prozatím boduje jen doma a po výletě do Bělé tomu pravděpodobně nebude jinak.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů