0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 17:00

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaznějovským stačila jediná branka k výhře v Rokycanech


Branky


18

Oběma celkům patřil "klidný" střed tabulky, od kterého se mohl jeden z nich odlepit směrem vzhůru. To se nakonec po vyrovnaném střetnutí podařilo hostům z Kaznějova, kteří už v první půli vsítili vítěznou branku utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vondráček rozhodl

Rokycany doma nechtěly ztratit další body, však doma naposledy vyhrály v prvním kole 31. července. Do svého soupeře se zakously a několika šancemi mohly vsítit i branky. To se však nestalo a jednu ze tří velkých šancí na druhé straně proměnil Kaznějov. Ve 39. minutě se parádně z hranice šestnáctky prosadil Jan Vondráček, který tak, aniž by to v tu chvíli kdokoliv tušil, vsítil vítěznou branku svého týmu.

Druhý poločas nahoru a dolu

Ve druhé půlu převzali otěže kaznějovští, kteří si, stejně jako rokycanští v první půli, vytvořili několik příležitostí na navýšení vedení. Když se však neujala ani Vašíčkova střela do tyče, převaha na hřišti se pomalu otočila a opět na kopačky domácích a ti se snažili o srovnání. Hosté svou branku uzamkli na několik západů a srovnávací branku odmítli obdržet.



Ohlasy k zápasu



FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: V prvním poločase byli domácí herně jednoznačně lepší, naštěstí pro nás své dvě veliké šance neproměnili. My jsme se na domácí polovinu dostali snad pouze třikrát, ale pokaždé z toho byla vyložena šance. Největší měl Višňovský, když šel sám na domácího brankáře, který ho vychytal. Potom selhal po samostatném nájezdu i Tichý. Po pěkné rychlé kombinaci jsme vstřelili úvodní a nakonec i vítěznou branku, když se z hranice šestnáctky parádně trefil Honza Vondráček. Ve druhé půli jsme iniciativu převzali my a v úvodní půl hodince jsme byli aktivnější. Byli jsme častěji na míči a Vašíčkem jsme dokonce na střelili tyč. Bohužel jsme další akce nedokázali dotáhnout do konce, když nám chyběla větší odvaha vystřelit, a tak se v poslední čtvrthodince domácí chopili šance a zatlačili nás před naší šestnáctku. Při jejich tlaku jsme měli několikrát štěstí, když nastřelili tyčku a břevno, ale odolali jsme a utkání jsme dotáhli do vítězného konce. Výhra byla vybojovaná a 3 body bere šťastnější tým.



Sestavy


FC Rokycany B
J. Dvořák [-] - J. Drábek [-] (46. K. Bouše [-] ) , D. Lehký [-] , M. Drábek [-] (71. D. Hájek [-] ) , J. Janota [-] , J. Laubr [-] (89. J. Bouda [-] ) , O. Varga [-] , T. Pliml [-] , D. Holek [-] , M. Kužma [-] , O. Lang [-] (71. J. Lev [-] )

FK Bohemia Kaznějov
T. Valeš [-] - M. Tichý [-] (86. M. Polívka [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Vondráček [-] (89. J. Beránek [-] ) , J. Hyneš [-] , J. Kopač [-] , V. Višnovský [-] (77. F. Fait [-] ) , J. Kiss [-] (46. V. Vašíček [-] ) , J. Valenta [-] , D. Pojer [-] , M. Vondráček [-]

ŽK: 6. J. Laubr , 55. T. Pliml , 64. D. Lehký , 83. J. Janota - 44. J. Vondráček , 76. M. Tichý , 86. D. Pojer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - ŠKARDA Jiří, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

To může být pěkný zápas na koukání, remízu jsem ještě nedal, tak šup jí tam...

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů