Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body vystřílel Mýtu ve druhé půli střídající Nový


Branky


50. M. Patrovský , 52. J. Melka , 74. M. Nový , 79. M. Nový , 81. M. Nový , 86. O. Pecháček - 19. D. Vašák , 56. D. Vašák (p.) , 66. O. Míčka
18

Mýto se po úvodních výprascích pomalu výsledkově stabilizovalo a začalo sbírat i body. Utkání se Sušicí nebylo vůbec jednoduché, hosté si přijeli pro body na které dlouho dosahovali, ovšem střídající Nový je v závěru o všechny připravil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté plnili své předsevzetí

Jako první se v zápase prosadili hosté, a to v 19. minutě Dominikem Vašákem, který si hravě poradil s domácím brankářem. Následně však musel ve 22. minutě střídat sušický Kramár, což znamenalo oslabení zejména v útočných řadách hostujícího celku. Do poločasového hvizdu se skóre nezměnilo a spokojenější šli do kabin hosté.

 

Poločasová osmigólová přestřelka

Mýto o poločase vystřídalo hned 2 hráče, aby oživilo útočné řady a už pět minut po hvizdu se domácí radovali. Na 1:1 srovnal Martin Patrovský. Neuběhly ani 2 minuty po oslavách první mýtské branky a už se domácí radovali znovu. Na 2:1 otočil Jan Melka.

 

Obratem na to zareagovali i hosté. Za ruku ve vápně se po nařízené penaltě prosadil Dominik Vašák a v 66. minutě dokonal druhý obrat v zápase Ondřej Míčka. Po této brance ale jakoby hostům rezignovaly nohy a jejich předchozí fotbalové myšlení bylo pryč. 

 

Střeleckou slinu chytl o poločase nastoupivší Michal Nový, který se v rozmezí od 74. do 81. minuty třikrát prosadil a rozhodl tak o výhře Mýta. Poslední branku utkání vsítil v 86. minutě ještě Ondřej Pecháček a byl z toho až tenisový výsledek 6:3, který po úvodním poločasu málokdo očekával.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto B
Milan Huml, trenér: Na zemi jsme byli lepší a jakmile jsme se začali přizpůsobovat jejim nákopům, tak jsme hru zbytečně zdramatizovali. Ze soupeřova týmu vynikal určitě s desítkou Vašák, přes kterého to všechno hráli a ten nám dělal největší problémy. První půli jsme se s tím tedy prali, ale do druhé půle jsme chtěli po prostřídání otočit. Bohužel až poté, co jsme dostali branku na 2:3 kluci zapnuli motory a začali makat. Hra už několik zápasů vypadá dobře, bohužel většinou hloupě inkasujeme. Jinak si myslím, že soupeř si rozhodně nezaslouží postavení v tabulce, kde se teď nachází. Sušičtí nebyli vůbec špatní, určitě byli herně lepší než Křimice nebo Kaznějov.

TJ Sušice
Martin Kalný, člen týmu: Na zápase ve vzdáleném Mýtě jsme měli příjemnou diváckou kulisu a podporu. Kluky dorazili podpořit Venca Žežulka, Maty, Skalda, Chuďas a Ondra Matějka. Moc díky kluci! Bohužel tato pětice měla radost jen do poslední čtvrt hodinky. To ještě “A” tým vedl 3:2 a vypadalo to nadějně. Ostatně do Mýta se jelo s cílem zvítězit a přivézt tři body. V chaotickém závěru, který svým výsledkem připomíná spíše tenisový set, jsme bohužel vyhořeli a nasekali příliš moc chyb, které vedli k velkému obratu. Za týden doma hostíme Žihli, kterou musíme bezpodmínečně porazit!



Sestavy


TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - M. Brož [-] , M. Lupáč [-] (74. P. Zbuzek [-] ) , M. Veverka [-] , O. Mašek [-] (46. M. Nový [-] ) , P. Ulrich [-] (62. J. Mašek [-] ) - M. Patrovský [-] , J. Melka [-] , M. Melka [-] - S. Mackovič [-] (46. O. Pecháček [-] ) , T. Hatina [-] (86. J. Pelnas [-] ) -

TJ Sušice
T. Mařík [-] - O. Míčka [-] , D. Vašák [-] , J. Králík [-] (86. J. Kadlec [-] ) , Š. Krůs [-] , T. Klíma [-] , M. Kramár [-] (22. Š. Tuček [-] ) , T. Marek [-] (66. P. Hubáček [-] ) , P. Pechek [-] , L. Kodýdek [-] , A. Pivetz [-]

ŽK: 20. J. Melka , 47. M. Veverka , 55. M. Brož .
Hráči zápasu: M. Nový - D. Vašák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - ADÁMEK Filip, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

V utkání sousedů v tabulce věřím více hostům.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích