Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 10:30

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

V Žihli padlo 7 branek za půl hodiny!


Branky


37. J. Brož , 67. J. Masopust , 74. J. Masopust , 89. J. Brož , 91. O. Čapek - 63. V. Kuneš , 82. R. Otcovský (vl.) , 83. V. Sýkora
17

Pro mnohé zřejmě překvapení kola, které se odehrálo na umělce v Žihli. Domácí tým byl Křimicím vyrovnaným soupeřem a i přes srovnání hvilku před koncem, dokázali vybojovat všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chybovat se nevyplácí

V první polovině zápasu byli hosté více na balónu a vyprodukovali si i dvě zajímavé šance, které však Kovačič zahodil. A když své šance zahodili hosté, rozjásali své fanoučky domácí hráči. Ve 37. minutě využil chybu v rozehrávce Křimic a následně prostřelil Moravce žihelský středopolař Jiří Brož. Hosté si ale nedali říct a další jejich chybnou rozehrávkou mohli poslat Žihli do dvoubrankového vedení. To se však nestalo, a tak celkem herně i na šance vyrovnaný poločas těšil při jednobrankovém vedení domácí mužstvo.

 

Sedm branek za půl hodiny

Hosté z Křimic byli odhodláni vývoj utkání překlopit na svou stranu a do Žihle se zakousli. Jeden z centrovaných míčů nakonec skončil v síti Žihle, a to v 63. minutě, když na konci přihrávky do odkryté brány uklízel Václav Kuneš. Domácí si však vzali záhy vedení zpátky, když se z přímého kopu prosadil obstřelením zdi Jiří Masopust. A ten samý hráč využil v 74. minutě dlouhého výkopu Hučka a nedorozumění v obranných řadách Křimic a s přehledem přehodil křimického brankáře na 3:1.

 

I přes dobrou útočnou hru Křimic to vypadalo, že si domácí pohlídají dvoubrankové vedení do závěrečného hvizdu. Po jednom z odražených balónů z pokutového území domácích se však přesně k tyči prosadil Václav Sýkora a o minutu později přišla na Žihli pohroma v podobě vlastní branky hrajícího trenéra Roberta Otcovského, který se snažil odvrátit nebezpečný centr do vápna, ale hlavou mířil přesně do šibenice. 

 

Zápas už pomalu spěl k remíze, ale v 89. minutě se po pěkné kombinaci na pravé straně dostali znovu do vedení domácí, když na konci akce po zpětné přihrávce byl připraven Jiří Brož. Pojistku pak v nastaveném čase dal z rychlého brejku do otevřené obrany Ondřej Čapek, a hosté se tak zklamaní po celkem vyrovnaném utkání loučili se svým soupeřem bez bodového zisku.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský, trenér: Prvnímu poločasu by více slušela remíza, soupeř hrál aktivněji. Ale vedení na naší straně bylo samozřejmě příjemné. Po výměně stran se začalo více útočit na obou stranách a hosté doháněli v jednu chvíli i dvoubrankové manko. To se jim podařilo i s mým přispěním dohnat - asi mám střeleckou, druhý zápas za sebou vlastní gól. Naštěstí se nám podařilo zase urvat vedení na svou stranu a před domácím publikem zvítězit.




Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - J. Masopust [-] , J. Brož [-] , S. Peterka [-] , M. Morgenstern [-] (71. J. Fidler [-] ) , T. Přibyl [-] , O. Čapek [-] , R. Otcovský [-] , J. Buček [-] , L. Rázek [-] , J. Kubíček [-]

FC Křimice
J. Moravec [-] - V. Sýkora [-] , J. Vonášek [-] , J. Šváb [-] , L. Koutek [-] , J. Szedmák [-] , O. Havlíček [-] , J. Kovačič [-] (52. M. Šindelář [-] ) , V. Kuneš [-] , V. Brejcha [-] , T. Pata [-]

ŽK: 62. O. Čapek - 56. J. Šváb , 66. V. Brejcha , 91. O. Havlíček .
Hráči zápasu: J. Brož , J. Masopust .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Frgal Lukáš - SCHVEINERT Radek, ŠNAJDR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Křimice jsou nevyzpytatelné a mají kvalitní tým, z umělky si odvezou všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích