3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 17:00

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice souboj s Mýtem zvládly


Branky


18

Rezerva Mýta se pomalu aklimatizuje v 1.A třídě a na jejích výkonech je to znát. V posledním utkání potrápila Křimice, které jsou staronovými nováčky soutěže, ale výsledkově se jim daří lépe. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šatňák zabolel

Jako první se ujaly vedení domácí Křimice, za něž ve 13. minutě po chybě hostujícího celku skóroval Václav Kuneš. Vedení domácím však dlouho nevydrželo. Pohlednou akcí se do zakončení dostal Simon Mackovič, který o dvě minuty později srovnal na 1:1. Následně celkem vyrovnaná partie, kde každý z týmů využíval svých předností, vedla k remízovému poločasu. Avšak v závěrečných sekundách využil jedné z příležitostí Jakub Sluka, který tak vsítil hostům bolestného šatňáka.

Mýto nedokázalo v závěru srovnat

Začátek druhé půle patřil hostům. Jejich šance však mnohdy končily na domácí obraně, nebo mimo tři tyče. Až v 65. minutě srovnal stav na 2:2 Filip Renza, který vykřesal Mýtu naději na bodový zisk. O deset minut později však rychlým únikem vše zhatil domácí Jakub Szedmák a jelikož hosté v poslední čtvrt hodině nedokázali srovnat, odjeli z Křimic bez bodů.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Martin Košťál, hráč: Po celkem vydařeném prvním poločase se nám zápas opět zkomplikoval brankou na 2:2 a už to vypadalo, že zápas dojde k penaltám. Naštěstí to dobře dopadlo. Myslím, že jsme měli i více šancí, takže vítězství zřejmě zasloužené. Nikdo nijak nevyčníval, byl to spíše kolektivní bojovný výkon.

TJ Slavoj Mýto B
Milan Huml, trenér: Pro nás to byl "zápas blbec"... Po chybě jsme obdrželi první branku a nebyli jsme později schopní přenést vedení na naší stranu nebo v závěru srovnat. Z mého pohledu remízový zápas. Soupeř byl lepší ve vzduchu, ale pomalejší ve hře na zemi.



Sestavy


FC Křimice
J. Moravec [-] - M. Košťál [-] , J. Šváb [-] , L. Koutek [-] (46. M. Vísner [-] ) , T. Čechura [-] , J. Szedmák [-] , O. Havlíček [-] , J. Sluka [-] , V. Kuneš [-] , J. Dytrt [-] (51. M. Šindelář [-] ) , T. Pata [-]

TJ Slavoj Mýto B
D. Edelman [-] - M. Lupáč [-] (80. O. Mašek [-] ) , M. Melka [-] , P. Ulrich [-] (68. J. Mašek [-] ) , T. Vonášek [-] (46. M. Veverka [-] ) - S. Mackovič [-] , M. Nedvěd [-] (46. P. Zbuzek [-] ) , J. Melka [-] , P. Bejček [-] (44. T. Hatina [-] ) , F. Renza [-] - M. Pfeifer [-]

ŽK: 90. T. Čechura .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - PICEK Lukáš, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Karel Mareš
Tip experta: výhra domácích

Křimice jsou favoritem utkání a svoji pozici potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích