1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 17:00

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penalty rozhodovaly o bodech v Sušici


Branky


18

Sušice měla velmi povedenou přípravu, ale do sezóny nevstoupila vůbec dobře. Před utkáním měla na kontě pouhé 4 body ze 7 odehraných zápasů a to se snažili domácí hráči změnit. Alespoň bod jim v závěru vykřesal kapitán Klíma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek díky Míčkovi

První poločas žádné branky nepřinesl, ale mohl... Před poločasovou pauzou byl totiž proti domácímu celku nařízen pokutový kop, který výtečně lapil domácí brankář František Míček. Udržel tak do druhého poločasu čisté konto, od čehož se mohli spoluhráči odlepit k dalšímu boji o body.

 

Klíma zachraňoval bod

Start druhého poločasu se však domácím nepovedl. Po dlouhém nákopu Bodurky se k míči za domácí obranou dostal Miloš Kulhánek, který na nic nečekal a rychlou střelou zavěsil na 0:1 pro Kralovice. Sušice se s výsledkem nechtěla smířit a do závěrečného hvizdu bojovala alespoň o penalty. Jejich možnost zahrávání a bojování tak o prémiový bod v posledních sekundách zápasu vydřel kapitán domácího celku, Tomáš Klíma.

 

Penaltový rozstřel vyšel lépe pro hosty v poměru 3:4



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: Bylo vidět, že soupeř má velice zkušené mužstvo s velkou výškovou převahou, což pro nás bylo hlavním úkolem - ubránit standartní situace. To se nám povedlo, přesto jsme ve druhém poločase jako první inkasovali po rychlém výkopu od brankáře a velmi chytrém zakončením asi od nejlepšího hráče utkání. Po inkasované brance jsme začali mnohem více běhat, tím jsme zvýšili tlak na soupeře a po několika nedotažených situacích jsme šťastně v poslední minutě vyrovnali zásluhou našeho kapitána Tomáše Klímy. Bohužel v penaltovém rozstřelu byli šťastnější hosté, přestože jsme věřili našemu gólmanovi Ferymu, který zneškodnil pokutový kop již na konci prvního poločasu. Doufám že se nám začne pomalu vyprazdňovat marodka a přivezeme plný počet bodů z následujícího utkání v Mýtě.




Sestavy


TJ Sušice
F. Míček [-] - L. Kodýdek [-] , O. Míčka [-] , M. Kramár [-] (74. J. Kadlec [-] ) , A. Pivetz [-] , Š. Krůs [-] (72. M. Krouský [-] ) , T. Klíma [-] , J. Kysilka [-] , T. Marek [-] , P. Pechek [-] , Š. Tuček [-] (60. P. Hubáček [-] )

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Kulhánek [-] , J. Kulhánek [-] (89. D. Běláč [-] ) , P. Koča [-] (81. P. Bulín [-] ) , M. Bulín [-] , M. Řenč [-] , O. Hurt [-] (66. O. Berbr [-] ) , T. Kříž [-] , L. Sládek [-] , M. Kůsa [-] , J. Vlk [-]

ŽK: 26. Š. Tuček , 44. T. Marek - 78. M. Kulhánek .
Hráči zápasu: F. Míček - M. Kulhánek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: DUDA Miroslav - BÍNA Roman, JAKŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Karel Mareš
Tip experta: remíza

Zápas těžký na tipování. Záleží na tom, v jakém složení se domácímu trenérovi tým sejde. Kralovice jsou v popředí tabulky a myslím, že v Sušici neprohrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů