Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Kaznějov se rozstřílel, Žihle neměla nárok


Branky


18

Kaznějovu se letos nedaří tak, jako v minulých sezónách. Ideální formu stále hledá a souboj s bojovnou Žihlí mohl hodně napovědět. Nakonec padlo celkem 8 branek a o vítězi rozhodl druhý poločas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva secvičené rohy = 2:0

Domácí se brzy dostali do vedení, když se v 7. minutě po skrumáži ve vápně po rohovém kopu dostal k zakončení Ondřej Běhounek. Druhá branka přišla o čtvrt hodiny později. Opět po rohovém kopu se hostující obrana chtěla míče z vápna zbavit, nicméně byl do zátylku trefen Robert Otcovský, od něhož se míč odrazil do vlastní sítě. Nešťastná branka sebevědomí hostů vůbec nenakopla a do poločasu už se spíše bojovalo o střed hřiště, zejména pak, když žihelský Masopust netrefil z velmi dobré pozice deset minut před poločasem bránu.

 

Šest branek za poločas

Hosté chtěli s výsledkem něco udělat a kaznějovští se snažili hrát ze zajištěné obrany. Tato taktika se jim vydařila, jelikož v 58. minutě po rychlém přechodu do útoku vsítil třetí branku svého týmu Michal Tichý a čtvrtou přidal po podobné akci o dvě minuty později Filip Fait.

 

Hosté se však patnáct minut před koncem dokázali nadechnout. Na 4:1 snižoval Jaroslav Šafár, který ovšem následně svůj tým oslabil, jelikož po nebezpečném zákroku na jeho osobu frustrovaně strčil do faulujícího Višnovského, za což viděl červenou kartu. Žihle přesto i v deseti lidech dokázala snížit Masopustem na 4:2.

 

Nicméně závěrečný tlak hostů pozbýval zajištění v obranné fázi, čehož dvakrát využil kapitán Kaznějova, Jakub Vondráček, který stanovil konečné skóre na 6:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský, trenér: Podle mě výsledek neodpovídal dění na hřišti. V první půli to bylo z obou stran hodně nepřesné, bojovné, nicméně domácí se po dvou totožných rohových kopech dostali do dvoubrankového vedení.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
T. Valeš [-] - J. Vondráček [-] (73. J. Beránek [-] ) , F. Fait [-] , J. Vondráček [-] , J. Hyneš [-] , J. Kopač [-] (69. M. Polívka [-] ) , M. Tichý [-] (63. V. Višnovský [-] ) , J. Kiss [-] , D. Pojer [-] , R. Švátora [-] (69. V. Vašíček [-] ) , O. Běhounek [-] (46. M. Vondráček [-] )

TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - J. Masopust [-] , J. Šafár [-] , J. Brož [-] (59. S. Peterka [-] ) , R. Otcovský [-] (69. J. Fidler [-] ) , T. Přibyl [-] , O. Čapek [-] , V. Churavý [-] (35. P. Malý [-] ) , L. Rázek [-] , J. Buček [-] , F. Půta [-]

ŽK: 34. J. Kopač , 42. R. Švátora , 79. V. Višnovský - 83. S. Peterka . ČK: 79. J. Šafár .
Hráči zápasu: J. Vondráček , M. Tichý .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Křen Jiří - HOMR Michal, FABIÁN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Karel Mareš
Tip experta: výhra domácích

Rozhodne domácí bouřlivé prostředí a proto Tip: 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích