2:1p.
(1:0)
68. J. Dolejš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Žákavé se body dělily


Branky


32. J. Smazal - 68. J. Dolejš (p.)
19

Mochtín se Žákavou mají od začátku sezóny dobré výkony, korunované spostou nasbíraných bodů. Utkání tak vyznívalo k hodně vyrovnané partii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení pro domácí

V prvním poločase byli domácí fotbalisté lepším mužstvem. Z územní převahy si sice vypracovali řadu standartních situací, gólově se však prosadili jen jednou. Více jim mochtínská, dobře organizovaná obrana nedovolila. Do vedení 1:0 šla Žákava ve 32. minutě, kdy se po centru z rohového kopu dostal k odhlavičkovanému míči volný Jan Smazal a pohotovou střelou otevřel skóre. Obrovskou šanci na vyrovnání měl brzo na to hostující Jan Šafránek, ale neproměnil ji.

Proti svým fanouškům se Žákava opět neprosadila

Ve 2. poločase čekalo 150 natěšených domácích fanoušků na to, že Mochtín odjede s "bůrem", ale toho se nedočkali. Domácí fotbalisté totiž ze svého výkonu hodně slevili a byli nakonec rádi za remízu 1:1. Tu pro Mochtín zařídil v 68. minutě Jiří Dolejš, který proměnil nařízenou penaltu za nevybíravý faul na Žiaka. Ten sice zbytek utkání dohrával s velkým sebezapřením, jeho spoluhráči však bojovným výkonem cennou remízu udrželi. O vítězi tak musela rozhodnout následná střelba pokutových kopů.

 

Domácí celek se tak opět neprosadili na branku, která je nejblíže domácím divákům.

Druhý bod pro domácí

V penaltovém rozstřelu se ale domácí hráči nemýlili, proměnili všech 5 penalt a do tabulky si připsali 2 body. Mochtín si odvezl jeden. Za Mochtín byli úspěšnými střelci pokutových kopů Dolejš Jiří, Bejvl Jakub, Velek Tomáš, neproměnil ji jen Zbyněk Smolík.

 

Zdroj: www.tjmochtin.cz; upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Jakub Tišl, kapitán: První poločas jsme byli lepší a hosty k ničemu nepustili. Škoda, že jsme dali jenom jeden gól. Druhý poločas nám moc nevyšel a Mochtín byl více na balónu. Šance byly na obou stranách, takže asi zasloužená remíza.




Sestavy


FK Žákava
M. Vykoupil [-] - V. Mencl [-] , J. Smazal [-] , L. Drugda [-] , M. Skala [-] , T. Nekola [-] (74. R. Škala [-] ) , O. Soukup [-] , J. Winkelhöfer [-] , J. Tišl [-] , V. Bouda [-] , J. Aubrecht [-] (58. V. Drohobeckyj [-] )

TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - J. Osvald [-] , Z. Smolík [-] , J. Šafránek [-] , D. Gajdušek [-] , T. Velek [-] , J. Čeleda [-] (46. P. Švátora [-] ) , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , J. Lysek [-]

ŽK: 67. M. Vykoupil , 81. O. Soukup - 74. J. Lysek , 79. T. Velek .
Hráči zápasu: J. Smazal - J. Lysek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KRŮS František - ORLÍK Vladimír, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Karel Mareš
Tip experta: remíza

Žákava má kvalitní tým, Mochtín hraje výborně a zde to vidím na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích