Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 17:30

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Mýto brzy vedlo o dva góly, ale strachovat se muselo až do konce


Branky


15

Mýtská rezerva má za sebou několik nevydařených zápasů, po kterých by ráda navázala na domácí skalp Svéradic. Začátek utkání tomu celkem napovídalo, ovšem Mýto to nemělo vůbec snadné, jelikož Žihle bojovala do konce alepoň o bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě brzké branky nastavily směr

Už po deseti minutách se mohli domácí hráči pyšnit vedením o dvě branky. Prosadili se Karel Vileta Jan Melka. Jenže radost jim na dlouhou chvíli překazil Jiří Masopust, který pro Žihli brzy snížil na rozdíl jedné branky.

 

Šance pak byly na obou stranách hřiště, ale další branku do poločasu přidal pouze domácí Michal Nový. Hosté své šance nevyužili.

 

Červená a naděje v závěru

Hra se vyrovnala a do několika slibných šancí se dostali zprvu zejména hosté. V 61. minutě pak svůj pokus proměnil Jaroslav Šafár, který snížil opět na rozdíl jediné branky. Domácí se však brzy oklepali a dvoubrankové vedení si uzmuli zpět. Prosadil se Marek Nedvěd.

 

Střelec první branky hostujícího týmu ale musel svůj tým předčasně opustil, jelikož byl po druhé žluté kartě vyloučen a Žihle dohrávala v deseti. Možné podcenění situace v závěru zápasu došlo až k tomu, že v 86. minutě snížil na rozdíl jediné branky Lukáš Rázek a byť v početní nevýhodě, hosté bojovali o bod až do konce. To se jim však nepodařilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto B
Milan Huml, trenér: Zápas to měl být jednoznačnější, ale sami jsme dopláceli na nekoncentrovanost a chyby v obraně, které držely bojovnou Žihli ve hře o body až do samotného závěru. Zejména ve druhé polovině jsme polevili a houževnatý soupeř nepolevil až do konce.

TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský, trenér: Zaspali jsme začátek dvěma pěknými góly a bohužel jsme nezvládli srovnat do poločasu na 2:2, což by určitě změnilo ráz utkání. Nestalo se a v šatně jsem pak kluky nabádal k bojovnosti až do samého závěru, abychom nic nevypustili, že zde na body dosáhnout můžeme. Za druhý poločas je pak musím pochválit, jelikož předváděli, až na několik individuálních chyb, přesně to co jsme si řekli a i když jsme nakonec prohráli, jsem s druhým poločasem velice spokojen.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - M. Lupáč [-] , M. Melka [-] , T. Vonášek [-] , P. Ulrich [-] (46. M. Nedvěd [-] ) - M. Nový [-] , J. Melka [-] (87. O. Mašek [-] ) , P. Bejček [-] , O. Pecháček [-] (46. S. Mackovič [-] ) - M. Švejda [-] (66. M. Pfeifer [-] ) , K. Vileta [-] (81. P. Zbuzek [-] )

TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - J. Masopust [-] , J. Šafár [-] , R. Otcovský [-] , T. Přibyl [-] , M. Morgenstern [-] , O. Čapek [-] , J. Kubíček [-] , L. Rázek [-] , J. Buček [-] , F. Půta [-] (73. P. Malý [-] )

ŽK: 81. J. Melka , 90. M. Pfeifer - 18. J. Šafár , 36. O. Čapek , 59. J. Masopust , 76. R. Otcovský , 77. J. Buček . ČK: 72. J. Masopust .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Liškutín Antonín - BOGDAN Gabriel, NESVADBA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jan Lavička
Tip experta: výhra domácích

Zde záleží hodně na “A” mužstvu Mýta a na marodce týmu hostí. Předpokládám ale výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí se u nás v prvním kole prezentovali sympatickým výkonem, ale měli problém s obranou činností. Pravděpodobně dojde k několika posilám z A týmu, které hraje už v pátek. Takže tipuji výhru domácích - 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích