4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 17:30

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtínští byl v zápase s Bělou produktivnější


Branky


6. Z. Smolík , 11. J. Šafránek , 25. J. Žiak (p.) , 52. T. Velek - 61. P. Jarina
15

Ze hřiště Mochtína se velmi těžko odvážejí jakékoliv body, jelikož domácí hráči jsou na svém pažitu velmi nebezpeční. To nyní vědí i hráči Bělé, kteří nedokázali proměnit několik svých šancí, kdy se otřásala i branková konstrukce a díky následné nedisciplinovanosti dohrávali o dva muže méně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mochtín se rychle ujímá vedení

Na čerstvě posekaném trávníku předvedla obě mužstva v 1. poločase velmi kvalitní, svižný fotbal s častým zakončením. Přesnější a produktivnější však byli domácí, kteří dokázali potrestat chyby v obraně hostů třemi góly. Skóre otevřel Zbyněk Smolík v 6. minutě. O šest minut později zvyšuje na 2:0 Jan Šafránek a na 3:0 z penalty pak Jan Žiak, který proměnil nařízený pokutový kop. Hosté bojovali i za nepříznivého stavu, nejnebezpečnější byl především jejich nejlepší střelec Jarina.

Nedisciplinovanost hostujících hráčů

Mochtín zahájil druhý poločas vlažněji, hosté naopak s velkým nasazením a jen zásluhou Blahníka zůstával brankový stav stejný. Měnil se ale v 52. minutě, a to opět ve prospěch domácího mužstva. Po brejkové akci zvyšuje na 4:0 Tomáš Velek a je prakticky rozhodnuto.

 

V 60. minutě se sice přece jen střelecky prosazuje hostující kanonýr Pavel Jarina, ale o čtyři minuty později se nechává zbytečně vyloučit, když po faulu na jeho osobu strčí do faulujícího Velka. Vzápětí je vyloučen po dvou žlutých kartách další hráč hostů, Jaroslav Malý, který se chystal při střídání opustit hřiště, ale než jej opustil, tak ještě na hrací ploše sundal svůj dres. Hosté tak dohrávají v devíti. Zápas se ale již jen dohrával, o výsledku bylo rozhodnuto a 3 body zůstaly v Mochtíně.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil, trenér: Udělali jsme ze začátku dvě chyby, po kterých jsme dostali zaslouženě branky. Naše koncovka ale byla slabá, nedokázali jsme se prosadit, stříleli do břevna a kolem tyče, ale nic tam nepadlo. Až ve druhé půli se prosadil Jarina a my byli na koni. Pár minut... Pak se stalo, co se stalo a dohrávali jsme o devíti.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - J. Dolejš [-] , Z. Smolík [-] , Z. Plánička [-] (66. J. Osvald [-] ) , J. Šafránek [-] (73. M. Kapusta [-] ) , J. Lysek [-] , T. Velek [-] (76. P. Švátora [-] ) , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , D. Gajdušek [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - L. Hofmeister [-] , V. Landrgott [-] , P. Jarina [-] , J. Minařík [-] , J. Malý [-] , V. Iščenko [-] , M. Tomášek [-] , M. Šinál [-] , M. Blacký [-] , D. Frank [-]

ŽK: 41. Z. Smolík , 64. T. Velek , 73. J. Osvald - 43. M. Tomášek , 66. J. Malý . ČK: 64. P. Jarina , 66. J. Malý .
Hráči zápasu: Z. Smolík .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Zavadil Jan - BRŮHA Radek, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jan Lavička
Tip experta: remíza

Zde se těžko tipuje. Bělá se oklepe po pár porážkách a začne předvádět fotbal z minulých let. Hodně jí pomůže výhra z minulého zápasu. Výhra na penalty pro hosty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zde musím tipnout naší výhru, jinak bych v kabině dostal deku. Zápas to bude těžký, ale doufáme, že si nezkazíme neděli a zůstanou u nás všechny tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů