Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:30

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka využila chyb hrádeckých hráčů a dokráčela si pohodlně pro vítězství


Branky


16. R. Kočí - 27. T. Pekník , 29. D. Triner , 39. M. Hejnal , 58. J. Kalaš , 61. T. Pekník , 73. D. Triner
15

Hrádek letošní sezónu tápe. Odešlo mu několik opor týmu a výsledkově to oproti minulým sezónám vypadá spíše na boj o záchranu. Možná přijatelný soupeř na nějaký bodový zisk mohla být právě Košutka, která má výsledky jak na houpačce. To by ale domácí nesměli chybovat...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení a kluzký "kapr"

Hrádek chtěl na domácím hřišti bodovat a svého úkolu se již po čtvrt hodině hry zhostil Radek Kočí, který vstřelil úvodní branku zápasu. Dlouho to vypadalo, že se moc branek střílet nebude, až přišla zlomová situace zápasu. Domácího brankáře Václava Rybu ve 27. minutě překvapil míč od kopačky Tomáše Pekníka, který mu proklouzl mezi rukavicemi a pod nohami, aby nakonec skončil v síti za jeho zády. Překvapený brankář se ani nevzpamatoval a o dvě minuty později lovil dalšího sumce ze své sítě. Prosadil se Daniel Triner a s domácími to vypadalo zle. 

 

Vše vygradovalo ve 33. minutě, kdy byl faulován domácí Štěpán Gajdečka, který místo aby se spokojil s odpískaným faulem, ohnal se po soupeři a vyfasoval druhou žlutou kartu. Následovalo dvojité střídání domácího trenéra, ale ani to nezabránilo vstřelení třetí branky košuteckými hráči. Na konci celé akce byl Michal Hejnal.

 

Na kočku a na myš

Přesně tak vypadal druhý poločas. Hosté svého soupeře na domácím hřišti k téměř ničemu nepustili a sami určovali tempo pro navyšování skóre. Do konce zápasu zaznamenali své branky Jan Kalaš a podruhé také Tomáš Pekník Danielem Trinerem. Domácí se v početní nevýhodě už k ničemu nedostali.



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Zápas jsme začali dobře. Ale ojedinělou chybou gólmana a kvůli následné nedisciplinovanosti hráčů jsme pak přišli o jednoho hráče a soupeř do poločasu rozhodl. Předváděli jsme na hřišti plno školáckých chyb, které by se stávat neměly a zaslouženě jsme prohráli.




Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - J. Sekyra [-] (37. V. Skála [-] ) , R. Kočí [-] , J. Kutil [-] (37. P. Slopovský [-] ) , A. Štěpán [-] , S. Ryba [-] , L. Šoural [-] , F. Mareš [-] (65. M. Kolář [-] ) , J. Pojar [-] , D. Kojzar [-] (72. V. Holeček [-] ) , Š. Gajdečka [-]

TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - T. Krejčí [-] (70. M. Kadlec [-] ) , M. Hejnal [-] (70. F. Fikar [-] ) , J. Kalaš [-] , K. Liška [-] , D. Triner [-] (74. P. Sobotka [-] ) , D. Král [-] , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] , J. Hemzáček [-] , M. Pitule [-]

ŽK: 25. Š. Gajdečka , 30. J. Kutil . ČK: 33. Š. Gajdečka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Petrželková Kateřina - PRESSL Václav, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jan Lavička
Tip experta: remíza

Po prvních pěti kolech vše nasvědčuje vyrovnanému utkání. Na penalty vyhraje super parta z Plzně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Zde to bude těžké, ale jelikož to mám "přes kopec" pojedu se na zápas podívat osobně. Jednak obhlídnout kvality budoucích soupeřů :-) a dále taky pozdravit a podpořit kluky z Košutky, kteří odvezou z Hrádku všechny tři body za vítězství 1:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích