5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:30

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SESTŘIH: Až střídající hráči přinesli svými góly klid na kopačky tachovských


Branky


19. L. Tonka , 57. L. Hudec , 60. J. Fišer , 65. J. Fišer , 69. D. Beneš
15

Tachov se netají ambicemi na co nejlepší umístění v soutěži a případným postupem mezi krajskou fotbalovou elitu, kam ještě v minulých letech dozajista patřil. Čekají je však stále těžší a těžší výzvy, ve kterých se musí výrazně zapojit celý tým, nejen základní osa. A právě v tomto utkání se ukázalo, že i na lavičce jsou hráči domácího celku připraveni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tachované si v závěru půle mohli zhluboka oddechnout

Od začátku se tachovští snažili hrát aktivně, ale nutno říct, že narazili na dobře organizovaného soupeře, který se také snažil hrát aktivně. Přesto mohli jít do vedení domácí. Střelu Hudce však zblokoval obránce a taktéž dopadla hlavička Slámy. Krásnou akci přinesla 13. minuta – Hudec uvolnil Kořínka, ten posadil balon na hlavu Lukáše Tonky, který bohužel minul branku. Své selhání napravil tachovský forward o chvíli později, když skvěle napadal a nekompromisní ranou poslal domácí do vedení – 1:0.

 

Hosté se snažili odpovědět dalekonosnou střelou ze 30 metrů, Landrgott byl však na místě. Hra byla vyrovnaná, na šance ale jasně dominovali domácí. Při střelách Hány a Šuranského hosty podržel gólman.

 

Možná stěžejní okamžik zápasu přišel chvíli před pauzou. Tachovský brankář Landgott podrazil na rohu vápna hostujícího Tichého, což by byla jasná penalta a karta nejasné barvy, kdyby ovšem inkriminované situaci nepředcházelo postavení mimo hru kaznějovského útočníka. Tachované si mohli zhluboka oddechnout.

Střídající hráči rozhodli

Hosté z Kaznějova do druhé půle vstoupili s cílem navázat na svůj sympatický výkon a ihned dvakrát zahrozili. Domácí však poté přeřadili na vyšší rychlostní stupeň a povedenou patnáctiminutovku odstartovali krásným brejkem, kdy Fišer přiťukl Slámovi, který v jasné pozici trefil břevno. Bylo jasné, že hostům po aktivním herním projevu musí dojít síly a skutečně – na jejich branku se valil útok za útokem a domácí kralovali.

 

Druhou branku vstřelil po akci Kořínka Lukáš Hudec. Následně se trenéru Ptákovi povedlo střídání. Dorostenec Jan Fišer nejprve z dorážky a poté po samostatné akci přesnou střelou k tyči zvýšil již na 4:0! Když pak navrátilec po zranění David Beneš utekl obraně a rovněž k tyči upravil na 5:0, bylo definitivně rozhodnuto. Domácí prostřídali, o čisté konto pak nepřišli ani v závěru, kdy si Landrgott připsal dobrý zákrok.

 

Zdroj: FK Tachov, upraveno redaktorem.

 



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Jaroslav Pták, trenér: Naše vítězství se vůbec nerodilo lehce. Soupeř se představil jako vyspělý tým, rychlý, dynamický. Hosté hráli dobře v obraně, dopředu už tak nebezpeční nebyli, naopak my jsme v první půli zahazovali šance. Ve druhé půli se nám podařilo splnit cíl – rychle rozhodnout. Poté jsme prostřídali kvůli zraněním nebo nemocem. Střídání se vydařila, Fišer a Beneš se prosadili střelecky. S utkáním jsme spokojeni, byl to houževnatý soupeř. Vážíme si toho, že jsme vyhráli a těšíme se na další zápas.

FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Hodnocení utkání v Tachově není vůbec jednoduché a příjemné. Domácí byli od první minuty lepším mužstvem a jednoznačně nás přehrávali. Přesto jsme v první půli inkasovali pouze jednou po naší obrovské chybě ve středu obrany. Druhý poločas jsme začali aktivně, bohužel nám brzy došly síly a soupeř nás potrestal, když naší obranu několikrát totálně rozebral. Z velkého tachovského hřiště si tak odvážíme vysokou porážku 5:0, která je však zasloužená. Domácí byli jasně lepší.



Sestavy


FK Tachov
P. Landrgott [-] - P. Sláma [-] , L. Tonka [-] (43. J. Fišer [-] ) , L. Hudec [-] , P. Kořínek [-] (61. D. Beneš [-] ) , J. Šuranský [-] , J. Viterna [-] (77. J. Šroub [-] ) , P. Hána [-] , Z. Sloup [-] (77. J. Pravda [-] ) , R. Umanskyi [-] (46. V. Mráz [-] ) , D. Bulaiev [-]

FK Bohemia Kaznějov
J. Švamberg [-] - M. Tichý [-] , J. Vondráček [-] , J. Vondráček [-] , J. Hyneš [-] (64. A. Náhlovský [-] ) , J. Kopač [-] , M. Mareš [-] , V. Vašíček [-] (46. V. Višnovský [-] ) , D. Pojer [-] , O. Běhounek [-] (64. F. Fait [-] ) , M. Vondráček [-]

ŽK: 3. L. Hudec , 82. D. Bulaiev - 16. V. Vašíček , 34. O. Běhounek , 89. J. Kopač .
Hráči zápasu: J. Fišer .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Šlauf Jiří - FILLINGER Miloš, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jan Lavička
Tip experta: výhra domácích

Tachov se prezentuje jednoznačnými výsledky, až na jedno klopýtnutí. Za mě výhra o 2 branky pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tachov je pro mě zatím velkou neznámou, ale jejich výsledky dokazují, že mají ambice hrát v horní polovině tabulky. Kaznějov hraje důrazný a nepříjemný fotbal. Zde tipuji remízu s výsledkem 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů