Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 10:15

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice doma poprvé ztratily


Branky


14

Kralovice kromě úvodní porážky na Petříně velmi statečně sbíraly body a držely se právě za zmíněným plzeňským rivalem a Žákavou. Nicméně, každý zápas začíná za stavu 0:0 a předchozí výhry nemusí znamenat nic, pokud se jednou přestane dařit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Síť rozvlnil až Šváb

První minuty napovídaly možné vyrovnané hře, nicméně postupně začali získávat převahu hosté a jen se štěstím se několikrát Kralovice ubránily obdržené brance. Hosté působili velmi dobře a výprask z minulého kola na nich nezaznamenal žádné stopy. A v závěru poločasu se jejich převaha také přetavila ve vedoucí branku utkání. Tu vstřelil Jan Šváb.

Nádech naděje odmítl Havlíček

Křimice i ve druhé půli ovládaly vývoj hry a domácí se odhodlávali pouze k rychlým protiútokům, zejména po dlouhých nákopech za obranu. Ovšem s tím si hostující obrana hravě poradila a v 54. minutě navíc hosté zvýšili na 2:0, zásluhou Václava Kuneše.

 

Deset minut před koncem zápasu se Kralovicím vydařila jedna z brankových příležitostí a Miloš Kulhánek snížil na 1:2. Pomyslný plamínek naděje na alespoň remízový závěr utnul o dvě minuty později hostující Ondřej Havlíček, který stanovil konečné skóre na 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
David Běláč, hráč: Soupeř byl v podstatě celý zápas jednoznačně lepší. Vytvářel si spoustu příležitostí. Nám se oproti předchozím zápasům vůbec nedařilo.

FC Křimice
Martin Košťál, hráč: Využili jsme své příležitosti, měli jsme po celý zápas více ze hry a zaslouženě jsme vyhráli. Naštěstí jsme rychle zareagovali na obdržený gól a nedovolili domácím využít jednobrankový rozdíl k nějakému nekontrolovanému konci zápasu.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Kůsa [-] , J. Kulhánek [-] , M. Kulhánek [-] , O. Hurt [-] , M. Bulín [-] , P. Koča [-] (46. P. Gažák [-] ) , M. Řenč [-] , T. Kříž [-] , J. Vlk [-] , J. Lavička [-] (54. M. Pánek [-] )

FC Křimice
J. Moravec [-] - O. Havlíček [-] , J. Sluka [-] , L. Koutek [-] (71. M. Šindelář [-] ) , P. Havlíček [-] , T. Čechura [-] , J. Šváb [-] , J. Szedmák [-] (82. M. Košťál [-] ) , V. Kuneš [-] , J. Dytrt [-] , T. Pata [-]

ŽK: 38. J. Kulhánek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - KRŮS František, REIPRICH Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jan Lavička
Tip experta: výhra domácích

Křimické zelí máme rádi asi všichni, ale zadarmo jim nedáme ani bod!!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Troufnu si říci, že toto bude pěkné utkání na pohled diváka. Oba týmy hrají kombinační fotbal. Křimice se budou chtít oklepat z předchozího kola, ale Kralovice hrají dobře v obraně a doma vyhrají - 1:0.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích