Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 17:30

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín deklasoval dalšího soupeře


Branky


11

Petřínská rezerva jede na vítězné vlně, s úmyslem postoupil do Krajského přeboru. A výsledky tomu již po několikátém kole odpovídají. Dalším soupeřem, který "dostal naloženo", byly Křimice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé branky a bylo po zápase

Start jako z učebnice předvedli hráči rezervního týmu plzeňského Petřína. Už ve druhé minutě se prosadil Aleš Demeter, který nastartoval další velkolepou jízdu petřínského mančaftu. O pár minut později se prosadil jeho kolega v útoku, Lukáš Kotěšovec. Domácí se následně semknuli a snažili se hru vyrovnat, ale jen oddalovali, co bylo nevyhnutelné. 

 

Ve 36. minutě opět vsítil Demeter a před přestávkou se na 0:4 prosadil opět Kotěšovec. Aneb když hráči vědí, kam se mají postavit a zakončení jim nedělá problém.

Šestigólový Demeter

Gólový koncert pokračoval i ve druhé půli, až bylo každému přítomnému divákovi křimického klubu líto. Aleš Demeter se prosadil ještě čtyřikrát a Lukáš Kotěšovec přidal jednu branku. Jako čestný úspěch zaznamenali domácí alespoň branku z pokutového kopu, který v 62. minutě proměnil Jakub Szedmák.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Martin Košťán, hráč: Petřín byl jasně lepší a byl úplně výkonnostně někde jinde. Na nás se podepsala i marodka, ale myslím, že by to stejně nepomohlo. Možná by nebyl takový rozdíl.

SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér: Chtěli jsme postavit dva silné týmy, jelikož nám hrálo A i B. Kdybychom ale věděli, že budeme schopní vyhrát v Křimicích takovým rozdílem, asi bych nějaké kluky z rezervy vzal s sebou s Áčkem. Nicméně jsem rád, že se po dlouhé době prosadil Demeter, kterému se poslední dobou nedařilo. Myslím, že rozhodl začátek, kdy jsme dali rychlé 2 branky a následně už domácí do moc šancí nepustili.



Sestavy


FC Křimice
J. Moravec [-] - J. Dytrt [-] (46. O. Havlíček [-] ) , V. Brejcha [-] , M. Šindelář [-] , P. Havlíček [-] , M. Košťál [-] , T. Pata [-] , J. Szedmák [-] , J. Vonášek [-] , V. Kuneš [-] , J. Šváb [-]

SK Petřín Plzeň B
P. Hrabačka [-] - A. Urbánek [-] , A. Demeter [-] (84. J. Pleticha [-] ) , L. Kotěšovec [-] (76. M. Vanc [-] ) , P. Zajíček [-] , P. Bednář [-] , J. Tětek [-] (68. J. Treml [-] ) , M. Černický [-] (46. M. Fikrle [-] ) , J. Krystl [-] , M. Trojovský [-] , J. Veselý [-]

ŽK: 32. J. Dytrt .
Hráči zápasu: L. Kotěšovec , A. Demeter .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠNAJDR David - FILLINGER Miloš, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Jakub Veselý
Tip experta: výhra hostů

Jelikož chceme postoupit, tak nás každá ztráta může mrzet a i když nás čeká těžký soupeř, věřím, že si týmovým výkonem dojdeme pro vítězství.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů