Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:30

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto zahazovalo šance, a tak Kaznějov utkání otočil


10

Rezerva Mýta se v minulém kole rozehrála a konečně získala první body. V bodové sbírce chtěla pokračovat i na hřišti Kaznějova, ale jejich nepřesné zakončení a následný obrat domácího celku byl proti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

První poločas byl hrou vyrovnaný, i když se do více šancí dostávali hosté. Několik svých pokusů ale nezamířili přesně a na druhé straně se tak ve 33. minutě prosadil hlavou Michal Tichý, aby pobláznil domácí fanoušky. Ti však za chvíli jen mlčky sledovali, jak jejich tým dostává branku do šatny na 1:1. Prosadil se Marek Nedvěd.

Mýto promrhalo možnost zvítězit

Hned po rozehrávce se hostující celek dostal zásluhou Tomáše Hatiny do vedení 1:2 a následovaly další šance hostů. S Kaznějovem to nevypadalo vůbec dobře. Jen zázrakem přežil několik vyložených šancí, ve kterých se mýtští střelci ocitli a vysvobodil je až rychlý protiútok z 61. minuty, po kterém se prosadil Václav Višnovský.

 

Diváci se najednou opět ozvali a hnali svůj tým dál za góly. Další přišel o 4 minuty později, prosadil se Jakub Voráček a když v 71. minutě došlo k vyloučení hostujícího Ulricha, skončily hostům naděje na výhru v zápase. Čtvrtou branku do jejich sítě přidal v závěru ještě střídající Martin Polívka, který tak završil skóre 4:2 pro Kaznějov.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Po debaklu na Petříně pro nás bylo důležité v domácím utkání vyhrát, jenže jsme nezachytili začátek. Měli jsme špatný pohyb, všude jsme byli druzí a soupeř měl územní převahu. Vytvořil si i dvě šance, ty naštěstí neproměnil. Nám pomohla standardní situace a pěkná hlavička Tichého. Jenže Hosté před přestávkou po pěkné akci srovnali. Do druhé půle jsme chtěli jít daleko aktivněji, ale bohužel náš pohyb stále nebyl ideální. Hned v úvodu jsme dostali po rychlém protiútoku druhou branku a nevypadalo to s námi dobře. Nám se však povedl jeden rychlý protiútok, srovnali jsme a poté se naše hra zlepšila. Po střele z dálky jsme výsledek otočili a čtvrtou brankou v závěru výhru pojistili. Mám radost pouze z bodů, neb předvedená hra nebyla vůbec dobrá.

TJ Slavoj Mýto B
Milan Huml, trenér: První půle byla ještě vyrovnaná, ale ve druhé půli jsme měli takovou převahou, že jsme měli vést i 1:4. Ovšem jak se říká, "nedáš, dostaneš". Po vlastní chybě soupeř srovnal a pak se mu povedlo i otočit skóre. Následovala pak zbytečná, ale přísná červená karta a v deseti už jsme se ke srovnání nedostali. Kladně hodnotím hru týmu do vyloučení, jelikož konečně jsem vidět to, čím se chceme prezentovat. Škoda jen neproměněných šancí.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
J. Švamberg [-] - J. Hyneš [-] , V. Višnovský [-] (62. M. Polívka [-] ) , V. Vašíček [-] (46. F. Fait [-] ) , D. Pojer [-] , O. Běhounek [-] , M. Vondráček [-] (46. J. Kiss [-] ) , M. Tichý [-] (87. J. Beránek [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Vondráček [-] , J. Kopač [-]

TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - M. Lupáč [-] , M. Melka [-] , Š. Končal [-] (51. D. Anténe [-] ) , P. Ulrich [-] - M. Nedvěd [-] , P. Zbuzek [-] (46. O. Mašek [-] ) , P. Bejček [-] , S. Mackovič [-] (82. T. Vonášek [-] ) - M. Pfeifer [-] (61. J. Mašek [-] ) , T. Hatina [-]

ŽK: 51. O. Běhounek . ČK: 71. P. Ulrich .
Hráči zápasu: J. Vondráček , J. Kopač .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: JIRSA Lukáš - ŘÍHA Zdeněk, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Jakub Veselý
Tip experta: výhra domácích

Záležet bude hodně na tom s jakou sestavou přijede Mýto, ale i tak Kaznějov nehraje vůbec špatně. Výhru budou slavit před domácím publikem hráči Kaznějova.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích