0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 10:30

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Severo-plzeňské derby zvládly lépe Kralovice


Branky


9

Kralovice mají formu a kromě úvodní těsné prohry se silným Petřínem zvládají jedno utkání za druhým. Na umělce v Žihli to nemělo být nic jednoduchého, ale i zde si Kralovice dokráčely pro všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Defenzivní blok narušila chyba

Na Žihli bylo od prvních minut vidět, že nejsou úplně v ideálním složení a jejich defenzivní taktika nazančovala velký respekt k soupeři. Dlouho domácí odolávali, se snahou využívat rychlých protiútoků. Z těch však nedokázali ničeho vytěžit a po půlhodině hry přišla v jejich obranných řadách chyba, která znamenala zlom v utkání. Po špatné rozhrávce mezi brankářem a obranou uzmul míč Jakub Kulhánek, který se s následným zakončením nerozpakoval a mohl s kralovickými slavit první branku utkání. 

 

200 diváků přihlíželo domácí porážce

Žihle se snažila s taktikou z úvodních minut pokračovat, ač s mírně otevřenými kraji pro lepší přechod do útoku. Přeci jen domácí prohrávali a čekat na zázrak se ne vždy vyplatí. Jenže domácím nebylo v útočné hře dovoleno žádného výraznějšího úspěchu a dvacet pět minut před koncem se podruhé prosadili hosté. Střelcem druhé branky byl Jan Lavička.

 

Po této brance bylo na hráčích Žihle vidět zklamání a vědomí, že výsledek už nezvrátí. V závěru se ještě za hosty prosadil Martin Řenč, který tak upravil na konečných 0:3 pro Kralovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský, trenér: Bohužel nám chyběli 4 hráči z užšího kádru, a tak jsem se rozhodli zvolit taktiku, kdy jsme z bloku chodili do protiútoků. Bohužel se nám naše taktika zbořila po prvním inkasovaném gólu, který vznikl vlastní chybou. Ve druhé půli už měli hosté více šancí, kterých následně využili. Myslím, že jsme vzhledem k okolnostem nezvolili špatnou taktiku, ale o nějaký nadějnější výsledek jsme se připravili hloupou chybou.




Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - J. Masopust [-] , P. Malý [-] (59. J. Najmon [-] ) , R. Otcovský [-] , T. Přibyl [-] , M. Morgenstern [-] , J. Brož [-] , V. Churavý [-] (39. J. Kubíček [-] ) , J. Tiesl [-] (59. J. Fidler [-] ) , J. Buček [-] , F. Půta [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - L. Sládek [-] , J. Vlk [-] , J. Lavička [-] (69. M. Pánek [-] ) - T. Kříž [-] , J. Kulhánek [-] , P. Koča [-] (84. D. Běláč [-] ) , M. Kulhánek [-] , M. Kůsa [-] , M. Bulín [-] , M. Řenč [-] (89. D. Sládek [-] )

ŽK: 36. J. Buček , 84. F. Půta - 11. T. Kříž , 79. M. Řenč .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kraus Jan - SMITKA Josef, BÍBA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Jakub Veselý
Tip experta: výhra hostů

Díky osobní zkušenosti s oběma týmy lehce favorizuji hosty z Kralovic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích