4:1
(1:0)
88. P. Švátora (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2021 18:00

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice doma válí, své o tom už ví i Mochtín


Branky


13

Mochtínský celek se mohl po posledním hlasování pyšnit nejlepším hráčem 3. kola, avšak v zápase s Kralovicemi se ke slovu moc nedostal. Tým ze severu plzeňska doma válí a zvládl i tento souboj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mochtínu se nedařilo vsítit a pak přišel trest

Mochtín začal na hřišti svého soupeře hodně agilně. Měl jasnou převahu a řadu výborných golových příležitostí, které na rozdíl od minulého zápasu s Křimicemi neproměňoval. A to byla velká škoda. Domácí postupem času hru vyrovnali a navíc ve 34. minutě šli do vedení 1:0 brankou Pavla Koči. Před přestávkou byl ve vápně zřejmě faulován Zdeněk Plánička, ale penalta se nepískala.

Čestný úspěch závěrem

Ve druhém poločase Mochtín slevil ze svého výkonu, domácí toho využili a vsítili další branky. Postupně rozvlnili síť Jakub KulhánekJan Lavička a opět Jakub Kulhánek. Čestného úspěchu se hostující tým dočkal až těsně před koncem tohoto utkání, kdy v 88. minutě proměnil penaltu střídající Petr Švátora.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
David Běláč, hráč: Na počátku zápasu měl soupeř více ze hry a vypracoval si i několik brankových příležitostí, naštěstí pro nás jich nevyužil, a tak jsme byli na tahu my. Poté co se po samostatném úniku prosadil Pavel Koča, otěže padly do našich rukou a s přidáním dalších gólů jsme zápas dovedli do vítězného konce.

TJ Sokol Mochtín
Jan Žiak, hráč: Povedl se nám vstup do zápasu kdy jsme soupeře nepustili 10 minut za půlku, ale bohužel jsme ze 3 nebo 4 šancí nedali ani jednu. Hned naši první chybu soupeř potrestal gólem a zbytek poločasu byl vyrovnaný. Ve druhém poločase jsme tahali za kratší provázek a po obdrženém druhém gólů a hodně špatném výkonu rozhodčích, se naše hra úplně rozpadla. Při snaze dát branku a zdramatizovat zápas jsme zapomněli bránit a dostali další dva.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - L. Sládek [-] , J. Vlk [-] , J. Lavička [-] - T. Kříž [-] , J. Kulhánek [-] (80. D. Sládek [-] ) , P. Koča [-] (71. M. Pánek [-] ) , P. Gažák [-] (46. M. Kulhánek [-] ) , M. Kůsa [-] , M. Bulín [-] , M. Řenč [-] (80. D. Běláč [-] )

TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - Z. Plánička [-] , J. Šafránek [-] , D. Gajdušek [-] , T. Velek [-] , J. Osvald [-] , J. Čeleda [-] , V. Pretzelmayer [-] , J. Žiak [-] (73. P. Švátora [-] ) , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-]

ŽK: 63. T. Velek , 65. M. Blahník , 70. P. Švátora .
Hráči zápasu: J. Kulhánek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠNAJDR David - ŘÍHA Zdeněk, FABIÁN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Zbyněk Smolík
Tip experta: remíza

Tady to bude hodně těžké. Nemohu říct, že tu prohrajeme, jinak by bylo zle. Kralovice mají dobré výsledky poslední zápasy. Ale věřím, že nějaký bodík urveme. Tipuji naší výhru na penalty

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích