2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2021 18:00

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany otočily výsledek na svou stranu


Branky


32. J. Šváb , 40. J. Dytrt - 22. D. Hájek , 60. D. Holek , 69. F. Stejskal
13

Nováček soutěže, plný zkušených hráčů a mladí dravci z rokycanské líhně. To byli soupeři, kteří se potkali kousek od křimického zelinářství. A o výsledek se bojovalo až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat Křimic

Vstup do zápasu vyšel lépe hostům, za které ve 22. minutě vstřelil branku na 0:1 Dominik Hájek. Jenže následovala špatná pasáž ze strany rokycanských mladíků a tu využili domácí dokonale. Ve 32. minutě srovnal stav utkání Jan Šváb a o osm minut pozdě dokonal obrat Jan Dytrt. Domácí tak šli do kabin spokojenější a na druhé straně se v kabině bouřilo.

 

Obrat Rokycan

A bouře byla k užitku. Rokycanský trenér upravil trochu rozestavění a najednou jakoby na hřiště přišel úplně jiný tým. Křimice se dlouho nedokázali dostat do slibných příležitostí, za to hosté se prosazovali. Na 2:2 srovnal v 60. minutě Dušan Holek a o necelých deset minut později si své úvodní vedení vzal zpět Filip Stejskal. Domcí se následně dostali ještě k ohrožeí hostující branky, ale brankář Wohlmuth svůj tým podržel.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Martin Košťál, kapitán: Soupeř sice vstřelil první branku, ale do přestávky jsme byli lepším týmem. Po pauze jsme však úplně odpadli, rokycanští vývoj otočili a výsledek si v závěru pohlídali.

FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Utkání v Křimicích se nám v první polovině vůbec herně nedařil. Díky špatnému rozestavení hráčů, kteří si nedrželi své posty, jsme se dostali do situace, ve které jsme se skoro vůbec nedostávali k odraženým balónům a pokud ano, vždy přišla špatná kombinace a rychlá ztráta. Jediná akce, která se nám povedla skončila gólem. V defenzivní činnosti jsme měli bohužel i pár zaváhání a soupeř to využil k obratu na 2:1. Druhý poločas byl z naší strany úplně jiný. Hru jsme kontrolovali a vytvořili si celkem 5 vyložených šancí. Zaslouženě jsme utkání otočili, i když nás soupeř posledních 10 minut potrápil dvěma rychlými brejky, které zneškodnil náš brankář Wohlmuth. Celé utkání odehrál nadstandardně Pliml, který v první polovině hrál stopera, kde zastavil spoustu slibně se rozvíjejících útoků soupeře. V druhé polovině se přesunul na střed hřiště a jako kapitán režíroval náš obrat.



Sestavy


FC Křimice
J. Moravec [-] - P. Havlíček [-] , M. Košťál [-] , J. Šváb [-] , J. Szedmák [-] , M. Šindelář [-] (59. V. Sýkora [-] ) , J. Kovačič [-] (72. V. Brejcha [-] ) , J. Sluka [-] , V. Kuneš [-] , J. Dytrt [-] , T. Pata [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - T. Pliml [-] , O. Lang [-] , D. Hájek [-] (78. J. Bouda [-] ) , F. Stejskal [-] , J. Janota [-] , R. Ryba [-] (46. O. Varga [-] ) , D. Holek [-] , R. Pražský [-] (90. M. Pok [-] ) , M. Drábek [-] , M. Chmelíř [-]

Hráči zápasu: T. Pliml , J. Janota .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Homr Michal - KRAUZ Jan, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Zbyněk Smolík
Tip experta: výhra domácích

Minulé kolo jsme narazili právě na Křimice a musím říct, že hrají opravdu krásný fotbal a hlavně mají zkušený tým. Myslím si, že si doma s mladými kluky z Rokycan poradí a nechají si 3 body doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích