3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2021 18:00

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v Žákavé rozhodlo 10 minut


Branky


24. T. Nekola , 30. T. Nekola , 33. O. Soukup
13

Zatím stoprocentní Žákava přivítala na svém stánku plzeňskou Košutku, která má zatím výsledky jak na houpačce. Domácí na svém hřišti ukázali kvalitu a jednoznačným výkonem v první půli zápas rozhodli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

10 minut a bylo hotovo

Nejedná se o úvodní desetiminutovku, ale o desetiminutovku mezi 24. a 33. minutou. To se totiž domácí celek dostal do tří tutovek, které dokázal proměnit a o vítězi tak bylo dá se říci rozhodnuto. Mzi střelce se dvakrát zapsal Tomáš Nekola a třetí branku do sítě soupeře vsítil Ondřej Soukup. Do přestávky se opaření hosté už k ničemu vážnému nedostali.

Po přestávce bez branek

Druhý poločas už byl ze strany domácích volnější a Košutka byla v obraně důslednější a obezřetnější na chyby. Několikrát museli hosté ještě hasit žákavské útoky, ale kromě žlutých karet k nižemu závratnému nedošlo. Skóre tak až do závěrečného hvizdu zůstalo 3:0.



Sestavy


FK Žákava
M. Vykoupil [-] - V. Mencl [-] , R. Škala [-] (62. A. Huňáček [-] ) , J. Smazal [-] , L. Drugda [-] , M. Skala [-] , T. Nekola [-] , O. Soukup [-] (76. M. Štětina [-] ) , V. Bouda [-] , S. Nekola [-] , J. Tišl [-] (73. J. Winkelhöfer [-] )

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - F. Fikar [-] , M. Hejnal [-] (59. T. Krejčí [-] ) , F. Řežábek [-] (59. J. Pekník [-] ) , M. Primas [-] , K. Liška [-] (73. J. Trylč [-] ) , D. Triner [-] , J. Král [-] , T. Pekník [-] , J. Hemzáček [-] , J. Kalaš [-]

ŽK: 67. M. Primas , 80. J. Král .
Hráči zápasu: T. Nekola .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pena Miroslav - SLABÝ Otto, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Zbyněk Smolík
Tip experta: remíza

Oba dva týmy hrají hodně rychlý fotbal směrem nahoru a zároveň si Košutka bude chtít spravit chuť po minulém kole. Tenhle zápas vidím na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích