Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2021 18:00

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto se zmátořilo, schytaly to Svéradice


Branky


13

Mýtská rezerva, která měla po úvodních třech kolech skóre 3:24 a 0 bodů na kontě, potřebovala značnou vzpruhu, aby výsledkové nedopadla jako v minulých sezónách Starý Plzenec. Injekcí minimálně využívaných náhradníků z divizního Áčka a změnou rozestavění to mělo začít. A zadařilo se.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo pro domácí hrůzostrašně

Už v 5. minutě se za Svéradice po standardní situaci prosadil Roman Kába, pravidelný to střelec svého celku a domácím zatrnulo. Snad se nebude opakovat poslední kolo... A dlouho trvalo, než se gólově proti zkušeně hrající obraně hostů prosadili. První vlaštovku vyslal ve 25. minutě Michal Nový a když o dvě minuty později zavelil k obratu na 2:1 Matyáš Jánský, začaly se dít věci.

 

Domácí chytli slínu (ne svého kapitána, jehož je to přezdívka) a hostující obrana byla v jednom kole. Do poločasu se ještě jednou prosadil Matyáš Jánský a domácí užstvo tak poprvé v 1.A třídě odcházeli do kabin za příznivého výsledku.

 

Matyáš Jánský

Ostrostřelec jménem Matyáš Jánský po přestávce nadále úřadoval. Šest minut po pauze zvyšoval hattrickem na 4:1, aby následně předal gólové žezlo Tomáši Hatinovi, který vsítil další dvě branky. V 65. minutě už to bylo 7:1, když se prosadil Jan Melka a svým čtvrtým gólem za záda Soukupa pečetil v závěrečných minutách výhru 8:1 opět Jánský. Mýto tak možná nastartovalo své bodové manko do dalších utkání a budeme zvědavi, zda jak se jim další kola budou dařit.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto B
Milan Huml, trenér: Museli jsme trochu proházet sestavu, snad už si to sedlo a už jsme se prezentovali fotbalem, který chceme a umíme hrát. Sice nám bylo pomoct pár nevytěžovaných kluků z Áčka, ale věřím, že si to i tak sedlo, možná jsme i našli některým hráčům nové pozice a do Kaznějova pojedeme s cílem potvrdit středeční výsledek.

FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér: Od nás to byl nejslabší a odevzdaný výkon za poslední dobu. Kvalita soupeře byla velká, řekl bych rozdíl soutěže.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto B
D. Edelman [-] - M. Melka [-] , M. Lupáč [-] , A. Brudna [-] - J. Melka [-] , S. Mackovič [-] (46. M. Nedvěd [-] ) , M. Patrovský [-] (46. O. Pecháček [-] ) , M. Nový [-] (72. T. Vonášek [-] ) , P. Bejček [-] (65. Š. Končal [-] ) - M. Jánský [-] , T. Hatina [-] (65. P. Zbuzek [-] ) -

FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , L. Pícka [-] (9. M. Heimlich [-] ) , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , P. Chládek [-] (56. O. Šustr [-] ) , M. Hájek [-] (68. M. Jedlička [-] ) , V. Beránek [-] , T. Nesveda [-] , L. Jíra [-] , P. Mičkal [-]

ŽK: 40. T. Hatina - 47. R. Kába .
Hráči zápasu: M. Lupáč , M. Jánský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - HAVRÁNEK Martin, HAVRÁNEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Zbyněk Smolík
Tip experta: výhra domácích

Tady to vidím na první body Mýta. Jejich áčko nehraje a myslím si, že někoho pošlou, aby konečně urvali první body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů