9:1
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 14:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SESTŘIH: Deset branek za zápas, avšak jen jeden favorit


Branky


9. L. Hudec , 30. J. Kalaš (vl.) , 31. P. Kořínek , 46. P. Kořínek , 50. J. Fišer , 53. L. Hudec (p.) , 73. V. Mráz , 76. L. Hudec , 89. P. Kořínek (p.) - 5. J. Kalaš
17

Nádherné sobotní odpoledne zažili všichni tachovští příznivci, kdo zavítali do Pobřežní ulice. Domácí fotbalisté zdolali Košutku 9:1, když hned dva domácí střelci zaznamenali hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

"Dal jsem dva góly za poločas... Do obou branek"

Přesně tak smutný příběh ještě smutnějšího utkání pro hostující Koštku zažil Jan Kalaš. Ten totiž už v 5. minutě vstřelil úvodní branku zápasu a poslal svou Košutku do vedení. Tím však převaha hostů v zápase dosáhla vrcholu a po několika nevydařených pokusek, kdy branku hájil velmi dobře Landrgott, museli kapitulovat.

 

V 8. minutě dobře napadal domácí Šuranský, v jasné pozici trefil brankáře, náběh na infarkt domácích fandů včas zažehnal přesnou dorážkou Lukáš Hudec. Hrál se oboustranně otevřený fotbal, ale hosté z Košutky měli problémy s presingem tachovských mladíků. Nejprve skvěle vybojoval míč Tonka, ten však zahodil velkou šanci, když z úrovně penalty minul. Následně nezdar napodobil Nieves, jeho pokus zblokovali obránci.

 

Zdálo se, že domácí utkání kontrolují a budou pomalu překlápět gólovou nadílku na svou stranu. Domácí obrana však v první půli neměla svůj den. Ve 20. minutě využil zmatků Tomáš Pekník, jeho střelu do šibenice skvěle vytáhl Landrgott. A byl to opět tachovský brankář, který zblízka zlikvidoval další tutovku hostů.

 

Nedáš – dostaneš platilo na druhé straně a pro hosty velmi krutě. Šuranský uvolnil Kořínka, ten předvedl svůj typický průnik kolem lajny a Tonkou tísněný Jan Kalaš si dal vlastní branku. A o minutu později bylo pro symapticky hrající hosty ještě hůř, Pavel Kořínek zvýšil na 3:1. A Kořínek řádil dál. Jeho pobídku po dalším úniku nevyslyšel Nieves. O chvíli později trefil tyč Šuranský. Domácí přeskupili řady, zpevnili obranu a když už to vypadalo, že se půjde do kabin, prosadil se opět Pavel Kořínek.

Dvě pecky, zpečetěné 2 hattricky a bůra za poločas

Ačkoliv Košutka vstoupila do druhé půle s cílem zkusit ještě zabojovat, domácí borci jí to výborným výkonem nedovolili. Nejprve se řítil sám na branku Nieves, ale utekl mu míč. V 50. minutě Šuranský opět trefil tyč a Jan Fišer měl dorážkou do prázdné lehkou úlohu. Když byl pak o chvíli později faulován ve vápně dobře hrající Tonka a penaltu bezpečně proměnil Lukáš Hudec, bylo po zápase – 6:1.

 

Domácí fandové se bavili, na branku hostů se valil jeden útok za druhým. Fišer šel sám, místo zakončení hledal obsazeného Nievese. A tak to Fišer za chvíli zkusil jinak – jeho střela trefila tyč. Čtvrt hodiny před koncem Fišer vtipně ignoroval Hudcovu přihrávku, čehož využil zezadu naběhnuvší Vojtěch Mráz, odešel brankáře a bylo to 7:1.

 

Hosté měli viditelně méně sil a tachovský ofenzivní festival pokračoval. Kořínek našel Fišera, ten opět trefil tyč a Lukáš Hudec do prázdné zkompletoval svůj hattrick. Hosté pak párkrát zahrozili z brejků, Jan Pekník mířil těsně vedle. Závěrečné slovo si vzal Šuranský, který korunoval svůj skvělý výkon individuálním průnikem, na jehož konci byl faul ve vápně. Míč na bílý puntík si postavil Pavel Kořínek a taktéž neomylně završil hattrick.

 



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Jaroslav Pták, trenér domácích: V neurovnaném úvodu nás podržel gólman Landrgott, v obraně jsme kupili chybu za chybou. Pomohly nám dva slepené góly na 3:1, ta desetiminuvka, kdy jsme neinkasovali a naopak soupeři odskočili, byla stěžejní. Ve druhé půli jsme si mohli zahrát fotbal pro radost. Byli jsme produktivní, výsledek je pro hosty krutý. Chtěl bych soupeři poděkovat za férovou hru.




Sestavy


FK Tachov
P. Landrgott [-] - L. Tonka [-] (56. Z. Sloup [-] ) , J. Pravda [-] (43. J. Fišer [-] ) , G. Nieves [-] (62. P. Sláma [-] ) , M. Zeman [-] (43. D. Bulaiev [-] ) , L. Hudec [-] , P. Kořínek [-] , J. Šuranský [-] , P. Hána [-] , V. Mráz [-] , R. Umanskyi [-]

TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - M. Hejnal [-] , J. Kalaš [-] (75. P. Sobotka [-] ) , P. Macht [-] , M. Kadlec [-] , K. Liška [-] , D. Triner [-] (69. J. Trylč [-] ) , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] , J. Hemzáček [-] , M. Pitule [-] (46. T. Krejčí [-] )

ŽK: 19. J. Pekník , 58. K. Liška .
Hráči zápasu: L. Hudec , P. Kořínek , J. Šuranský .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - PASTYŘÍK Tadeáš, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jaroslav Šafár
Tip experta: výhra domácích

Tachov začal start velmi dobře. Myslím, že to zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

9. 8. 2021 12:03
Výhra hostů 1:2.