Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 18:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín rozstřílel Mýto nevídaným způsobem


Branky


14

Rezerva Mýta, jako nováček soutěže, narazila už v prvním kole na doma těžce přemožitelného soupeže z Mochtína, kde podlehla 6:1. V prvním domácím utkání přivítala na své půdě aspiranta na postup, rezervu Petřína a brankový příděl byl dvojnásobný. Málo vídaná nálož znechutila fotbal nejednomu mýtskému fanouškovi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick za 10 minut, sedmička za poločas

Jako zlý sen musel být pro domácí tým start a celý průběh prvního poločasu. Nadvláda petřínských mladíků, vedených zkušeným Lisým, byla zjevna od prvních minut a bylo jen otázkou, na jakém čísle se gólový účet zastaví.

 

Po první čtvrthodince se přesně trefili Lukáš Kotěšovec Tomášem Ježkem. Poté přišla destiminutovka Kryštofa Bílika, který se v rozmezí 26. a 37. minuty prosadil třikrát a stanovil tak prozatím nejrychlejší hattrick sezóny.

 

Do poločasové pauzy se pak plní úsměvů prosadili ještě podruhé Lukáš Kotěšovec a také kapitán hostů, Václav Lisý. Šílený výsledek 0:7 po poločase byl ve tvářích domácího celku vypovídající.

 

Pauza nepomohla, hosté řádili dál, snižoval pouze Hatina

Petřín chtěl pokračovat v "krasojízdě" a vše se mu dařilo i s vystřídaným Bílikem a Lisým, kteří měli dle trenéra splněno. Ve 49. minutě zaznamenal hattrick také Lukáš Kotěšovec, který si tak mohl později plácnout s Bílikem na lavičce, když na něj také došlo ke střídání.

 

Další branky ve druhém dějství zaznamenali dvakrát Petr Jílek, a po jedné brance Jakub KrystlJakub Tětek. Domácím se podařilo vsítit alespoň čestnou branku v 63. minutě, když přesně zamířil Tomáš Hatina. Na konečném výsledku může Petřín tedy mrzet pouze obdržená branka.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto B
Milan Huml, trenér domácích: Postrádali jsme 5 kluků, snažili jsme se to uhrát v bloku, ale nestíhali jsme. Od prvních minut jsme věděli, že nevyhrajeme, jen jsme chtěli co nejnižším výsledkem. Petřín hrál úplně jinou soutěž než 1.A třídu.

SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér hostů: Byli jsme nastavení lépe než při zápase s Kralovicemi i přesto, že jsme neměli žádnou podporu z našeho Áčka. Kluci se toho ale od začátku chopili velmi dobře, no a když se jim podaří vsítit dvě branky za 15 minut, tak se rozjedou k nezastavení. Jsem rád, že nám to tam padalo. Smůla pro soupeře, že si odnesl z prvního domácího zápasu takovou nálož a navíc jsme jim zničili podmáčené hřiště.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - F. Sůva [-] (64. J. Šmíd [-] ) , M. Melka [-] , M. Lupáč [-] , T. Vonášek [-] , P. Ulrich [-] - S. Mackovič [-] , J. Melka [-] , P. Bejček [-] , P. Zbuzek [-] - T. Hatina [-] -

SK Petřín Plzeň B
V. Suchý [-] (46. J. Veselý [-] ) - J. Tětek [-] , L. Kotěšovec [-] (62. M. Fikrle [-] ) , D. Voves [-] (62. J. Levý [-] ) , J. Šulc [-] , J. Krystl [-] , K. Bílik [-] (46. J. Zíma [-] ) , V. Lisý [-] (46. M. Štefl [-] ) , M. Trojovský [-] , P. Jílek [-] , T. Ježek [-]

ŽK: 43. F. Sůva , 75. M. Lupáč .
Hráči zápasu: K. Bílik , J. Krystl , J. Šulc , L. Kotěšovec .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Pena Miroslav - RUDA Daniel, BÍBA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Matěj Rybař
Tip experta: výhra hostů

Nováček z Mýta minulé kolo dostal slušný příděl v Mochtíně. Petřín si tento zápas pohlídá a vyhraje minimálně o dvě branky

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů